Oameni in etate - Sputnik Moldova
Societate
Tematica socială este pe larg reflectată de portalul nostru de știri și analize. Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații despre ajutoare sociale, pensii și sănătate.

Măsuri drastice împotriva coronavirusului: Facturile la curent pot fi achitate doar online

© Sputnik / Miroslav Rotari линий электропередачи
 линий электропередачи - Sputnik Moldova
Cel mai mare furnizor de curent electric din Republica Moldova, compania Premier Energy, anunță că își închide temporar oficiile comerciale pentru a preveni răspândirea COVID-19.

CHIȘINĂU, 17 mart - Sputnik. Oficiile comerciale ale companiei Premier Energy sunt închise începând de astăzi până pe 20 martie, pentru a preveni răspândirea noului coronavirus.

Stoianoglo Alexandr - Sputnik Moldova
Societate
Procuratura va activa în regim special din cauza coronavirusului: Iată ce măsuri a adoptat
Acest termen ar putea fi prelungit, la necesitate. 

”Măsurile au scopul de a preveni răspândirea virusului și este o acțiune de responsabilitate socială și instituțională față de angajații și consumatorii companiei. Considerăm o responsabilitate pentru securitatea și sănătatea persoanelor”, se menționează într-un comunicat de presă al companiei.

În aceste condiții, Premier Energy le propune clienților săi suport și servicii la distanță, pentru a plăti facturile. 

Plățile pot fi efectuate prin internet, cu cardul bancar, la terminale, precum și la anumite bancomate. Compania îndeamnă oamenii să acceseze pagina sa web pentru mai multe informații.

Fluxul de știri
0
Mai întâi cele noiMai întâi cele vechi
loader
ÎN EMISIE
Заголовок открываемого материала