Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

Putin, despre coronavirus: Trebuie să fim gata pentru orice scenariu

© Sputnik / Владимир Федоренко / Trecere la banca de fotografiiRussia Constitutional Reform
Russia Constitutional Reform - Sputnik Moldova
Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, a declarată că trebuie să fim pregătiți pentru orice evoluție a situației cauzate de COVID-19.

Президент РФ В. Путин провел встречу с новым правительством РФ - Sputnik Moldova
Rusia
Ce spune Kremlinul despre testarea lui Putin pentru COVID-19
CHIȘINĂU, 19 mart - Sputnik. Președintele rus Vladimir Putin a declarat în cadrul întrevederii cu șeful administrației orașului Sevastopol, Mihail Razvojaev, că trebuie să fim pregătiți pentru orice evoluție a situației legate de răspândirea coronavirusului. Stenograma de la ședință a fost publicată pe site-ul Kremlinului, informează RIA Novosti.

Razvojaev i-a spus președintelui rus despre măsurile luate în regiune pentru a preveni răspândirea infecției, menționând că acum 77 de persoane sunt sub monitorizare la domiciliu, iar alte opt în spitalul de boli infecțioase.

”Trebuie să fim pregătiți pentru orice evoluție a evenimentelor, astfel încât să faceți ca totul să fie bine”, a declarat Putin.

La data de 11 martie, OMS a anunțat despre pandemia de coronavirus în lume. În Federația Rusă, conform ultimelor date, au fost confirmate 147 de cazuri de infecție, o persoană a decedat.

Cele mai recente date despre situația privind COVID-19 în Rusia și în lume sunt prezentate pe portalul стопкоронавирус.рф.

În Republica Moldova sunt înregistrate 36 de cazuri de infecție cu COVID-19. O persoană a decedat pe 18 martie. Este vorba de o femeie de 61 de ani, din satul Bălceana, care a revenit recent din Italia.

Fluxul de știri
0
Mai întâi cele noiMai întâi cele vechi
loader
ÎN EMISIE
Заголовок открываемого материала