Oameni in etate - Sputnik Moldova
Societate
Tematica socială este pe larg reflectată de portalul nostru de știri și analize. Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații despre ajutoare sociale, pensii și sănătate.

Încă o țară preferată și de moldoveni a decretat Stare de Urgență

”Aceasta nu este o întrerupere a democraţiei - însă democraţia încearcă să prevină o întrerupere ireparabilă a vieţii oamenilor”

BUCUREȘTI, 19 mart - Sputnik, Evan Răutu. Una dintre în care moldovenii au plecat în număr mare la muncă, Portugalia a decretat aseară stare de urgenţă pentru a acționa mai eficient împotriva pandemiei de coronavirus.

”Tocmai am decretat stare de urgenţă - o decizie excepţională într-o perioadă excepţională”, a declarat preşedintele portughez Marcelo Rebelo de Sousa, subliniind că ”Aceasta nu este o întrerupere a democraţiei - însă democraţia încearcă să prevină o întrerupere ireparabilă a vieţii oamenilor”, transmite Agerpres

Conform Politico, declararea stării de urgență a venit după ce ministrul de Finanțe portughez,  Mário Centeno a anunțat un sprijin de 9.2 miliarde euro ajutor pentru companiile afectate de pandemie.

Portugalia, o țară cu 10 milioane de locuitori, a raportat până acum 642 de cazuri de infecție cu COVID 19.

Fluxul de știri
0
Mai întâi cele noiMai întâi cele vechi
loader
ÎN EMISIE
Заголовок открываемого материала