Продолжается реконструкция Большого Каменного моста - Sputnik Moldova
Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Coronavirus: 57 de noi cazuri confirmate în ultimele 24 de ore în Rusia

© AFP 2021 / THOMAS SAMSONОператор лаборатории, носящий защитное снаряжение, проводит испытания в исследовательской лаборатории
Оператор лаборатории, носящий защитное снаряжение, проводит испытания в исследовательской лаборатории  - Sputnik Moldova
În Rusia, în ultimele 24 de ore, au fost confirmate 57 de noi cazuri de infecție cu coronavirus, în 14 regiuni ale țării.

CHIȘINĂU, 24 mar – Sputnik. În ultimele 24 de ore, în 14 regiuni ale Rusiei au fost înregistrate 57 de noi cazuri de infecție cu coronavirus, anunță centrul operativ pentru combaterea COVID-19.

Усиление санитарного контроля в аэропорту Внуково в связи с коронавирусом - Sputnik Moldova
Informații noi în cazul epidemii de COVID-19: În câte raioane s-a răspândit virusul

Potrivit sursei, în 28 de cazuri este vorba de persoane confirmate la Moscova, cinci – în Sankt Petersburg, câte patru cazuri – în regiunile Voronej și Sverdlovsk, trei în Bașkiria, câte două în regiunile Lipețk, Orlov și Leningrad, precum și în ținutul Primorsk; câte un caz de infectare a fost înregistrat în regiunile Kaluga, Samara și Volgograd, în Cecenia și Tatarstan.

Noii pacienți s-au aflat în ultimele două săptămâni în țări cu o situație epidemiologică precară. Bolnavii au fost internați și plasați în boxe speciale, iar persoanele cu care au intrat în contact sunt supuse testelor.

Numărul total al persoanelor bolnave de COVID-19 în Rusia a atins cifra de 495, dintre acestea 22 s-au însănătoșit, iar 93 se află sub supravegherea medicilor.

Fluxul de știri
0
Mai întâi cele noiMai întâi cele vechi
loader
ÎN EMISIE
Заголовок открываемого материала