Парламент Республики Молдова - Sputnik Moldova
Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor. Sputnik transmite operativ știri de actualitate, precum și analize sau comentarii despre cele mai recente schimbări pe eșichierul politic.

Igor Dodon i-a conferit „Ordinul de Onoare” ambasadorului belarus – Video

Igor Dodon i-a conferit „Ordinul de Onoare” ambasadorului belarus, Serghei Ciciuk, aflat la final de mandat. Președintele și ambasadorul au discutat și despre combaterea virusului COVID-19.

CHIȘINĂU, 25 mart – Sputnik. Ambasadorul Belarusului, Serghei Ciciuk, a fost decorat de președintele Igor Dodon cu „Ordinul de Onoare”.

Ordinul i-a fost conferit ambasadorului, la încheierea misiunii sale dimplomatice în Republica Moldova, „în semn de profundă gratitudine pentru contribuția substanțială la dezvoltarea și consolidarea relațiilor de prietenie și colaborare moldo-belaruse”.

Miercuri, 25 martie, Igor Dodon și Serghei Ciciuk au avut „o întrevedere de lucru”. Președintele moldovean i-a urat diplomatului succes în activitatea de mai departe, exprimându-și încrederea că „succesorul său la această funcție va contribui la dezvoltarea continuă a parteneriatului reciproc avantajos dintre Moldova și Belarus”.

„Am discutat mai multe chestiuni cu privire la relațiile bilaterale dintre Moldova și Belarus, menționând importanța consolidării prieteniei îndelungate dintre popoarele noastre și exprimându-ne speranța că prin eforturi comune vom depăși cu succes criza legată de pandemia globală”, a scris Igor Dodon pe o rețea de socializare.

Interlocutorii au făcut și un schimb de opinii despre mecanismele de combatere a răspândirii virusului COVID-19 care sunt aplicate în Republica Moldova și în Belarus.

Fluxul de știri
0
Mai întâi cele noiMai întâi cele vechi
loader
ÎN EMISIE
Заголовок открываемого материала