Oameni in etate - Sputnik Moldova
Societate
Tematica socială este pe larg reflectată de portalul nostru de știri și analize. Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații despre ajutoare sociale, pensii și sănătate.

În noaptea de 28 spre 29 martie: Republica Moldova trece la ora de vară

CC0 / Pixabay / Alexas_Fotos / Перевод стрелок
Перевод стрелок - Sputnik Moldova
Republica Moldova va trece la ora de vară pe 29 martie, ultima duminică a lunii. Ceasurile vor fi date cu o oră înainte.

CHIȘINĂU, 28 mart – Sputnik. În noaptea de 28 spre 29 martie, trecem la ora de vară, reamintește Guvernul Republicii Moldova.

Acele ceasornicului vor fi mutate cu o oră înainte. Astfel, în noaptea de sâmbătă spre duminică, ora 2:00 va deveni ora 3:00.

Trecerea la ora de vară este efectuată în conformitate cu propunerea Comisiei Economice Europene a ONU și concomitent cu statele-membre ale Uniunii Europene, se arată într-un comunicat de presă oficial.

În luna martie 2019, deputaţii europeni au votat pentru renunțarea la schimbarea orei în Uniunea Europeană începând cu anul 2021. Astfel, fiecare stat membru al UE va putea alege dacă să rămână la ora permanentă „de vară” sau la cea „de iarnă” (ora standard).

Fluxul de știri
0
Mai întâi cele noiMai întâi cele vechi
loader
ÎN EMISIE
Заголовок открываемого материала