Oameni in etate - Sputnik Moldova
Societate
Tematica socială este pe larg reflectată de portalul nostru de știri și analize. Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații despre ajutoare sociale, pensii și sănătate.

Militarii patrulează pe străzi și prin parcuri la Chișinău, Bălți și în alte orașe - Foto

© Photo : Miroslav RotariMilitari pe o stradă din Chișinău
Militari pe o stradă din Chișinău - Sputnik Moldova
Militarii Armatei Naționale patrulează pe străzi și prin parcuri, împreună cu polițiștii și carabinierii, pentru a se asigura de faptul că oamenii respectă regulile stabilite de Comisia pentru Situații Excepționale în perioada stării de urgență.

CHIȘINĂU, 30 mart - Sputnik. Aproximativ 200 de militari și 27 de unități de tehnică din dotarea Armatei Naționale execută astăzi misiuni de patrulare și monitorizare a spațiilor publice, în sprijinul polițiștilor și carabinierilor.

© Photo : Ministerul ApărăriiMilitarii patrulează pe străzi
Militarii patrulează pe străzi și prin parcuri la Chișinău, Bălți și în alte orașe - Foto - Sputnik Moldova
Militarii patrulează pe străzi

Potrivit Armatei Naționale, grupurile mixte se deplasează pe străzi și prin parcurile din municipiile Chișinău, Bălți, Cahul, dar și prin localitățile din raioanele Hâncești și Sângerei. Militarii și polițiștii se asigură astfel că cetățenii respectă regimul de carantină.

© Photo : Ministerul ApărăriiMilitarii patrulează pe străzi
Militarii patrulează pe străzi și prin parcuri la Chișinău, Bălți și în alte orașe - Foto - Sputnik Moldova
Militarii patrulează pe străzi

În același timp, echipajele Ministerului Apărării, ale Inspectoratului Național de Patrulare şi Inspectoratului General de Carabinieri informează oamenii despre riscurile răspândirii coronavirusului.

Sâmbătă și duminică, unitățile de tehnică militară ale Armatei Naționale au ajutat 84 de cadre medicale să ajungă la serviciu sau acasă.

Până în prezent, Armata Națională a implicat aproximativ 1500 de militari și 211 unități de tehnică pentru a oferi suport Poliției și medicilor care stau în prima linie de luptă cu COVID-19.

Fluxul de știri
0
Mai întâi cele noiMai întâi cele vechi
loader
ÎN EMISIE
Заголовок открываемого материала