Viktor Orban: Naţiunile din Europa Centrală să-și apere rădăcinile creştine

Premierul ungar Viktor Orban a îndemnat naţiunile din Europa Centrală să se unească pentru a-şi apăra rădăcinile creştine, în condiţiile în care Europa occidentală face experimente cu familii de acelaşi sex, cu imigraţia şi ateismul.

BRUXELLES, 21 aug - Sputnik. Viktor Orban s-a pronunțat pentru o Europă creștină și a atras atenția asupra derivei Europei Occidentale.

"Europa occidentală a renunţat la... Europa creştină şi în loc de aceasta experimentează cu un cosmos fără Dumnezeu, cu familii-curcubeu, cu migraţia şi societăţile deschise", a spus Orban.
Viktor Orban și Matteo Salvini - Sputnik Moldova
Politică
Salvini îi mulțumește lui Viktor Orban pentru susținerea în lupta împotriva imigrației

Săptămâna trecută, două drapele în culorile curcubeului au fost date jos de pe clădiri municipale din Budapesta, o mișcare care seamănă cu pozițiile pro-familie din Polonia.

De altfel, Comisia Europeană este în conflict cu Ungaria și Polonia inclusiv din cauza atitudinii conservatoare a celor două țări.

Dar Viktor Orban se remarcă drept cel mai virulent critic al dictatelor europene, el păstrându-și popularitatea de peste un deceniu prin politicile sale pentru prezervarea suveranității, a tradițiilor și valorilor Ungariei.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0
Mai întâi cele noiMai întâi cele vechi
loader
ÎN EMISIE
Заголовок открываемого материала