Парламент Республики Молдова - Sputnik Moldova
Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Igor Dodon s-a întâlnit cu Oleg Vasnețov: Prioritățile agendei

Președintele PSRM, Igor Dodon, a avut o întrevedere cu ambasadorul Federației Ruse în Moldova, Oleg Vasnețov - trei chestiuni prioritare pe agendă.

CHIȘINĂU, 21 ian - Sputnik. Liderul socialiștilor, Igor Dodon, a scris pe pagina sa de Facebook că astăzi s-a întâlnit cu ambasadorul Federației Ruse în Republica Moldova, Oleg Vasnețov. Dodon a menționat că în cadrul întrevederii a discutat cu Vasnețov despre vizita pe care a întreprins-o săptămâna trecută la Moscova, când s-a întâlnit cu Dmitri Kozak, șeful adjunct al administrației Președintelui Rusiei.

Встреча замглавы администрации президента РФ Дмитрия Козака с пятым президентом Молдовы Игорем Додоном, спикером Зинаидой Гречаной, вице-спикером Владом Бэтрынчей, башканом Гагаузии Ириной Влах и мэром Кишинева Ионом Чебаном - Sputnik Moldova
Igor Dodon s-a întâlnit la Moscova cu Dmitri Kozak: Iată ce au discutat
”În prezent, pe agenda noastră de lucru sunt trei chestiuni prioritare: acordul dintre Moldova și Rusia cu privire la protecția socială a cetățenilor Republicii Moldova care trăiesc sau muncesc în Federația Rusă, despre livrarea în țara noastră a vaccinului rusesc împotriva coronavirusului și extinderea regimului preferențial pentru exportul de produse agroindustriale moldovenești pe piața rusă. De asemenea, am subliniat faptul că Partidul Socialiștilor din Republica Moldova intenționează să intensifice cooperarea cu partidele partenere: „Edinaia Rossia” și „Spravedlivaia Rossia” din Federația Rusă”, a scris Igor Dodon.

Tot astăzi, președintele PSRM Igor Dodon a avut o întrevedere cu șeful Misiunii OSCE în Republica Moldova, Claus Neukirch, cu care a discutat perspectivele procesului de reglementare a conflictului transnistrean în acest an. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0
Mai întâi cele noiMai întâi cele vechi
loader
ÎN EMISIE
Заголовок открываемого материала