Парламент Республики Молдова - Sputnik Moldova
Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Până la alegerile anticpate pe arena politică ar putea apărea noi partide

© Sputnik / Mihai CarausIan Lisnevschi
Ian Lisnevschi - Sputnik Moldova
Până la declanșarea alegerilor parlamentare anticipate ar urma să se lanseze încă cel puțin două partide politice noi. Declarația îi aparține analistului politic Ian Lisnevschi.
Suprize până la anticipate: Trei partide noi pe arena politică

În cadrul emisiunii "La Ordinea Zilei", analistului politic Ian Lisnevschi a remarcat faptul că în timpul apropiat pe arena politică din Republica Moldova vor apărea partide noi.

Nicolae Osmochescu - Sputnik Moldova
Nicolae Ocmochescu spune care este calea legală spre alegeri anticipate
Printre acestea se numără formațiunea politică "Partidul Schimbării", creată de comentatorul politic Ștefan Gligor și partidul politic condus de fostul primar interimar, Ruslan Codreanu.

"Societatea așteaptă un partid bine structurat, cu un program ce va soluționa problemele de bază ale cetățenilor. Toți vor să șocheze cu o denumire frumoasă, însă acest lucru nu mai funcționează", a menționat Ian Lisnevschi.

Analistul politic este de părerea că partidul condus de Ștefan Gligor se va baza pe un electorat prostestatar, iar cel condus de Ruslan Codreanu pe cel de dreapta și cel unionist.

Care sunt șansele ca noile partide să se bucure de susținerea cetățenilor și să acceadă pe viitor în Palrament - aflați din interviul audio atașat.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0
Mai întâi cele noiMai întâi cele vechi
loader
ÎN EMISIE
Заголовок открываемого материала