Продолжается реконструкция Большого Каменного моста - Sputnik Moldova
Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Foto: Cum are loc repetiția paradei Victoriei

Deja foarte curând, pe 9 mai, va avea loc paradă solemnă din Piața Roșie de comemorare a celei de-a 76-a aniversare a Victoriei în Marele Război pentru Apărarea Patriei.

Coloana de pedeștri numără 37 de detașamente de paradă cu un număr total de peste 12 mii de militari, inclusiv: ofițeri, sergenți și soldați din formațiuni și unități militare, studenți și cadeți ai instituțiilor militare de învățământ, elevi ai școlilor militare Suvorov și Nakhimov, corpuri de cadet și membri ai Mișcării sociale militaro-patriotice Rusești "Yunarmiya", reprezentanți ai altor departamente de forță și ai trupelor cazaci, informează Ministerul Apărării din Rusia.

Coloana mecanizată, care va participa la Parada Victoriei, include peste 190 de mostre de echipament militar.

O caracteristică specială a paradei aviatice din 2021 va fi un element nou - zborul transportatorului de rachete strategice Tu-160 al aviației cu rază lungă de acțiune, însoțit de aeronave Su-35S de la Centru de Demonstrare a Tehnicii militare.

Cele mai interesante fotografii de la repetiția generală a paradei le puteți vedea în galeria noastră fotografică.

© Sputnik / Evgeny Odinokov / Trecere la banca de fotografiiComandantul șef al forțelor terestre rusești, Oleg Saliukov (stânga) în timpul repetiției generale a paradei de la Moscova care marchează 76 de ani de la victoria în Marele Război pentru Apărarea Patriei.
Главнокомандующий сухопутными войсками РФ Олег Салюков (слева) во время генеральной репетиции парада в честь 76-й годовщины Победы в Великой Отечественной войне в Москве - Sputnik Moldova
1/18
Comandantul șef al forțelor terestre rusești, Oleg Saliukov (stânga) în timpul repetiției generale a paradei de la Moscova care marchează 76 de ani de la victoria în Marele Război pentru Apărarea Patriei.
© Sputnik / Evgeny Odinokov / Trecere la banca de fotografiiTrupele aeropurtate în timpul repetiției generale a paradei de la Moscova care marchează 76 de ani de la victoria în Marele Război pentru Apărarea Patriei.
Военнослужащие ВДВ во время генеральной репетиции парада в честь 76-й годовщины Победы в Великой Отечественной войне в Москве - Sputnik Moldova
2/18
Trupele aeropurtate în timpul repetiției generale a paradei de la Moscova care marchează 76 de ani de la victoria în Marele Război pentru Apărarea Patriei.
© Sputnik / Evgeny Biyatov / Trecere la banca de fotografiiElicoptere de atac Mi-28N „Vânătorul de Noapte” în zbor în timpul repetiției generale a paradei de la Moscova care marchează 76 de ani de la victoria în Marele Război pentru Apărarea Patriei.
Ударные вертолеты Ми-28Н Ночной охотник в небе во время репетиции воздушной части парада в честь 76-летия Победы в Великой Отечественной войне в Москве - Sputnik Moldova
3/18
Elicoptere de atac Mi-28N „Vânătorul de Noapte” în zbor în timpul repetiției generale a paradei de la Moscova care marchează 76 de ani de la victoria în Marele Război pentru Apărarea Patriei.
© Sputnik / Ramil Sitdikov / Trecere la banca de fotografiiMilitari ai detașamentelor de paradă în zbor în timpul repetiției generale a paradei de la Moscova care marchează 76 de ani de la victoria în Marele Război pentru Apărarea Patriei.
Военнослужащие парадных расчетов во время генеральной репетиции парада в честь 76-й годовщины Победы в Великой Отечественной войне в Москве - Sputnik Moldova
4/18
Militari ai detașamentelor de paradă în zbor în timpul repetiției generale a paradei de la Moscova care marchează 76 de ani de la victoria în Marele Război pentru Apărarea Patriei.
© AP Photo / Alexander ZemlianichenkoCadeții Academiei Spațiale Militare A.F. Mozhaisky în timpul repetiției generale a paradei de la Moscova care marchează 76 de ani de la victoria în Marele Război pentru Apărarea Patriei.
Курсантки Военно-космической академии имени А. Ф. Можайского во время генеральной репетиции парада в честь 76-й годовщины Победы в Великой Отечественной войне в Москве - Sputnik Moldova
5/18
Cadeții Academiei Spațiale Militare A.F. Mozhaisky în timpul repetiției generale a paradei de la Moscova care marchează 76 de ani de la victoria în Marele Război pentru Apărarea Patriei.
© Sputnik / Evgeny Odinokov / Trecere la banca de fotografiiTancul T-72B3M în timpul repetiției generale a paradei de la Moscova care marchează 76 de ani de la victoria în Marele Război pentru Apărarea Patriei.
Танк Т-72Б3М во время генеральной репетиции парада в честь 76-й годовщины Победы в Великой Отечественной войне в Москве - Sputnik Moldova
6/18
Tancul T-72B3M în timpul repetiției generale a paradei de la Moscova care marchează 76 de ani de la victoria în Marele Război pentru Apărarea Patriei.
© Sputnik / Ramil Sitdikov / Trecere la banca de fotografiiUn membru al echipajului sistemului TOS-1A „Solntsepёk” aruncător cu flacără grea în timpul repetiției generale a paradei de la Moscova care marchează 76 de ani de la victoria în Marele Război pentru Apărarea Patriei.
Член экипажа тяжелой огнеметной системы ТОС-1А Солнцепёк во время генеральной репетиции парада в честь 76-й годовщины Победы в Великой Отечественной войне в Москве - Sputnik Moldova
7/18
Un membru al echipajului sistemului TOS-1A „Solntsepёk” aruncător cu flacără grea în timpul repetiției generale a paradei de la Moscova care marchează 76 de ani de la victoria în Marele Război pentru Apărarea Patriei.
© Sputnik / Pavel Bednyakov / Trecere la banca de fotografiiElicoptere multifuncționale Mi-8 în timpul repetiției generale a paradei de la Moscova care marchează 76 de ani de la victoria în Marele Război pentru Apărarea Patriei.
Многоцелевые вертолеты Ми-8 во время генеральной репетиции воздушной части парада в честь 76-й годовщины Победы в Великой Отечественной войне в Москве - Sputnik Moldova
8/18
Elicoptere multifuncționale Mi-8 în timpul repetiției generale a paradei de la Moscova care marchează 76 de ani de la victoria în Marele Război pentru Apărarea Patriei.
© Sputnik / Ramil Sitdikov / Trecere la banca de fotografiiCadeții Școlii Militare de Muzică din Moscova a Ministerului Apărării al Federației Ruse, în numele lui V.I. Generalul locotenent V.M. Khalilov, în timpul repetiției generale a paradei de la Moscova care marchează 76 de ani de la victoria în Marele Război pentru Apărarea Patriei.
Курсанты Московского Военно-музыкального училища Министерства Обороны РФ им. генерал-лейтенанта В. М. Халилова во время генеральной репетиции парада в честь 76-й годовщины Победы в Великой Отечественной войне в Москве - Sputnik Moldova
9/18
Cadeții Școlii Militare de Muzică din Moscova a Ministerului Apărării al Federației Ruse, în numele lui V.I. Generalul locotenent V.M. Khalilov, în timpul repetiției generale a paradei de la Moscova care marchează 76 de ani de la victoria în Marele Război pentru Apărarea Patriei.
© REUTERS / Maxim ShemetovSpectatorii urmăresc repetiția pentru parada Zilei Victoriei, care marchează aniversarea victoriei asupra Germaniei naziste în cel de-Al Doilea Război Mondial, pe Piața Roșie din centrul Moscovei.
Зрители наблюдают за репетицией парада в честь Дня Победы, который знаменует годовщину победы над нацистской Германией во Второй мировой войне, на Красной площади в центре Москвы, Россия - Sputnik Moldova
10/18
Spectatorii urmăresc repetiția pentru parada Zilei Victoriei, care marchează aniversarea victoriei asupra Germaniei naziste în cel de-Al Doilea Război Mondial, pe Piața Roșie din centrul Moscovei.
© Sputnik / Vladimir Astapkovich / Trecere la banca de fotografiiUn veteran al Marelui Război pentru Apărarea Patriei urmărește repetiția generală a paradei în cinstea cele de-a 76-a aniversări a Victoriei în Marele Război Război pentru Apărarea Patriei de la Moscova.
Ветеран Великой Отечественной войны наблюдает за генеральной репетицией парада в честь 76-й годовщины Победы в Великой Отечественной войне в Москве - Sputnik Moldova
11/18
Un veteran al Marelui Război pentru Apărarea Patriei urmărește repetiția generală a paradei în cinstea cele de-a 76-a aniversări a Victoriei în Marele Război Război pentru Apărarea Patriei de la Moscova.
© Sputnik / Kirill Kallinikov / Trecere la banca de fotografiiÎn aer avioanele de vânătoare MiG-29 și Su-30SM în timpul repetiției generale a paradei de la Moscova care marchează 76 de ani de la victoria în Marele Război pentru Apărarea Patriei.
Строй кубинский бриллиант из истребителей МиГ-29 и Су-30СМ пилотажных групп Русские витязи и Стрижи во время генеральной репетиции парада в честь 76-й годовщины Победы в Великой Отечественной войне в Москве - Sputnik Moldova
12/18
În aer avioanele de vânătoare MiG-29 și Su-30SM în timpul repetiției generale a paradei de la Moscova care marchează 76 de ani de la victoria în Marele Război pentru Apărarea Patriei.
© Sputnik / Evgeny Odinokov / Trecere la banca de fotografiiMilitari în timpul repetiției generale a Paradei Militare în cinstea a 76-a aniversare a Victoriei în Marele Război pentru Apărarea Patriei, car se desfășoară la Moscova.
Военнослужащие парадных расчетов во время генеральной репетиции парада в честь 76-й годовщины Победы в Великой Отечественной войне в Москве - Sputnik Moldova
13/18
Militari în timpul repetiției generale a Paradei Militare în cinstea a 76-a aniversare a Victoriei în Marele Război pentru Apărarea Patriei, car se desfășoară la Moscova.
© Sputnik / Evgeny Odinokov / Trecere la banca de fotografiiLansatorul autonom Yars (APU) în timpul repetiției generale a paradei de la Moscova care marchează 76 de ani de la victoria în Marele Război pentru Apărarea Patriei.
Автономная пусковая установка (АПУ) Ярс во время генеральной репетиции парада в честь 76-й годовщины Победы в Великой Отечественной войне в Москве - Sputnik Moldova
14/18
Lansatorul autonom Yars (APU) în timpul repetiției generale a paradei de la Moscova care marchează 76 de ani de la victoria în Marele Război pentru Apărarea Patriei.
© AFP 2021 / Alexander NemenovMilitarii ruși pozează pentru o fotografie pe podul peste râul Moscova.
Российские военнослужащие позируют для фотографии, стоя на мосту через Москву-реку в Москве - Sputnik Moldova
15/18
Militarii ruși pozează pentru o fotografie pe podul peste râul Moscova.
© Sputnik / Alexander Vilf / Trecere la banca de fotografiiAvioanele de vânătoare Su-30SM, Su-35S și bombardierele Su-34, în timpul repetiției generale a paradei de la Moscova care marchează 76 de ani de la victoria în Marele Război pentru Apărarea Patriei.
Строй тактическое крыло из истребителей Су-30СМ, Су-35С и бомбардировщиков Су-34 пролетает над деловым центром Москва-сити во время генеральной репетиции воздушной части парада в честь 76-й годовщины Победы в Великой Отечественной войне в Москве - Sputnik Moldova
16/18
Avioanele de vânătoare Su-30SM, Su-35S și bombardierele Su-34, în timpul repetiției generale a paradei de la Moscova care marchează 76 de ani de la victoria în Marele Război pentru Apărarea Patriei.
© AFP 2021 / Kirill KudryavtsevMarinari ruși pe Piața Roșie din Moscova, înainte de repetiția generală a paradei de la Moscova care marchează 76 de ani de la victoria în Marele Război pentru Apărarea Patriei.
Российские моряки на Красной площади в Москве перед репетицией военного парада в честь Дня Победы - Sputnik Moldova
17/18
Marinari ruși pe Piața Roșie din Moscova, înainte de repetiția generală a paradei de la Moscova care marchează 76 de ani de la victoria în Marele Război pentru Apărarea Patriei.
© Sputnik / Alexander Vilf / Trecere la banca de fotografiiAvioanele Su-25BM, în timpul repetiției generale a paradei de la Moscova care marchează 76 de ani de la victoria în Marele Război pentru Apărarea Patriei.
Самолеты-буксировщики мишеней Су-25БМ в небе во время репетиции воздушной части парада в честь 76-летия Победы в Великой Отечественной войне в Москве - Sputnik Moldova
18/18
Avioanele Su-25BM, în timpul repetiției generale a paradei de la Moscova care marchează 76 de ani de la victoria în Marele Război pentru Apărarea Patriei.
Fluxul de știri
0
Mai întâi cele noiMai întâi cele vechi
loader
ÎN EMISIE
Заголовок открываемого материала