Cei mai buni 100 de absolvenți ai promoției 2019, premiați de Igor Dodon - Sputnik Moldova
Educație
Sputnik Moldova vă prezintă informații despre procesul de studii, problemele din învățământ și provocările din acest sector. Urmăriți portalul nostru pentru a fi la curent cu ofertele de studii ale instituțiilor de învățământ.

Studii la USEM: Oferte educaționale pentru noul an de învățământ

© Sputnik / OsmatescoIurie Sedlețchi
Iurie Sedlețchi - Sputnik Moldova, 1920, 09.06.2021
Universitatea de Studii Europene este prima instituție privată de învățământ superior din Republica Moldova. Iată ce trebuie să cunoască viitorii candidați la studii despre ofertele educaționale oferite de această instituție în noul an de studii.
Studii la USEM: Oferte educaționale pentru noul an de învățământ
Într-un interviu acordat pentru Sputnik Moldova, recotrul USEM, Iurie Sedlețchi, a precizat că studiile în cadrul instituției de învățământ superior se efectuează cu taxă, în bază de contract, în limba română, rusă și engleză. Instituția dispune de un bloc de studii, bibliotecă modernă, laborator de criminalistică, laboratoare radio-tv, sală de calculatoare și bloc alimentar.
USEM pregătește specialiști la secțiile învățământ de zi și cu frecvență redusă.
Начало учебного года в вузах - Sputnik Moldova, 1920, 03.06.2021
Societate
Cazare, drum, bursă – Rusia oferă granturi pentru studenți străini
"Pregătim specialiști în diverse domenii și oferim studii la patru facultăți. Cele mai solicitate sunt Facultatea de Drept și Psihologie. Dispunem de toate condițiile necesare pentru un învățământ de calitate. Ulterior, absolvenții noștri își găsesc cu ușurință un loc de muncă", a precizat Iurie Sedlețchi.
În cadrul USEM funcționează un birou de avocați, o clinică juridică studențească, senatul studențesc și departamentul relații internaționale. În universitate există și o ”sală de judecată”, unde studenții pot simula procesele de judecată și să găsească soluțiile potrivite speței.
De menționat că Universitatea de Studii Europene din Moldova este o instituție privată de învățământ superior, acreditată de către autoritățile statale ale Republicii Moldova, în conformitate cu legislația în domeniu. USEM și-a început activitatea în octombrie 1992.
Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0
Mai întâi cele noiMai întâi cele vechi
loader
ÎN EMISIE
Заголовок открываемого материала