Продолжается реконструкция Большого Каменного моста - Sputnik Moldova
Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Putin a comentat tărăgănarea autorizării vaccinurilor rusești împotriva COVID

© Sputnik / Aleksey Nikolskyi / Trecere la banca de fotografiiПрямая линия с президентом РФ Владимиром Путиным
Прямая линия с президентом РФ Владимиром Путиным - Sputnik Moldova, 1920, 21.07.2021
Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, a comentat tergiversarea procesului de autorizare a vaccinurilor rusești în Occident.
BUCUREȘTI, 21 iul – Sputnik. Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a declarat că nu îi înțelege pe colegii străini care tărăgănează înregistrarea vaccinului rusesc împotriva coronavirusului, împărțind pandemia în "a lor" și cea "străină".
“Desigur, mi-e greu să-mi înțeleg colegii, care continuă să împarte pandemia în a lor și în cea străină, tergiversează, în special, înregistrarea vaccinurilor noastre, care sunt fără îndoială sigure și eficiente”, a spus președintele în cadrul unei ședințe cu membrii guvernului.
Maraton-rapel de vaccinare cu Sputnik V  - Sputnik Moldova, 1920, 20.07.2021
Rusia
În Rusia ar putea fi instituită pedeapsa pentru apeluri la refuzul vaccinării
Șeful statului și-a exprimat speranța că se va reuși organizarea acestei activități în comun. “Pentru că ar fi inutil să luptăm separat”, a subliniat el.
Fluxul de știri
0
Mai întâi cele noiMai întâi cele vechi
loader
ÎN EMISIE
Заголовок открываемого материала