Продолжается реконструкция Большого Каменного моста - Sputnik Moldova, 1920
Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Putin a transmis condoleanțe rudelor celor uciși în atacul de la Universitatea din Perm

© Sputnik / Алексей Романов / Trecere la banca de fotografiiСтрельба в университете в Перми
Стрельба в университете в Перми - Sputnik Moldova, 1920, 20.09.2021
Dmitri Peskov a declarat că Putin a transmis condoleanțe familiilor celor uciși în timpul împușcăturilor la Universitatea de Stat din Perm.
CHIȘINĂU, 20 sept - Sputnik. Președintele rus Vladimir Putin a exprimat sincere condoleanțe rudelor care și-au pierdut pe cei dragi ca urmare a tragediei de la Universitatea din Perm.
"Președintele a fost informat despre ceea ce se întâmplă la Perm, la universitate", a declarat reporterilor Dmitri Peskov, secretarul de presă al șefului statului rus.
"Președintele a transmis condoleanțe profunde celor care i-au pierdut pe cei dragi ca urmare a acestei tragedii", a spus Peskov.
Atac armat la Universitatea Perm - Sputnik Moldova, 1920, 20.09.2021
Rusia
Bilanț revizuit: Numărul morților în urma atacului de la Universitatea Perm a ajuns la opt
Anterior, Putin a dat instrucțiuni premierului Mișustin să îi trimită pe miniștrii (Valerii) Falkov și (Mihail) Murașko la Perm pentru a organiza asistență victimelor și rudelor celor uciși în tragedie", a declarat reporterilor Dmitri Peskov, secretarul de presă al liderului de la Kremlin.
Precizăm că un tânăr a intrat în Universitatea de Stat din Perm cu o armă traumatică și a efectuat mai multe împușcături. În urma atacului, opt persoane au fost ucise, mai multe au fost rănite. Atacatorul a fost prins și la reținere a opus rezistență, fiind rănit.
Fluxul de știri
0
Mai întâi cele noiMai întâi cele vechi
loader
ÎN EMISIE
Заголовок открываемого материала