Продолжается реконструкция Большого Каменного моста - Sputnik Moldova, 1920
Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Putin: CSI să apere în mod solidar memoria Marelui Război pentru Apărarea Patriei

© POOL / Trecere la banca de fotografiiVladimir Putin
Vladimir Putin - Sputnik Moldova, 1920, 15.10.2021
Urmăriți-ne pe
Președintele rus Vladimir Putin a ținut un discurs în cadrul summitului CSI care s-a desfășurat astăzi în format de videoconferință.
CHIȘINĂU, 15 oct - Sputnik. Țările CSI trebuie să acționeze în mod solidar pentru a apăra memoria eroismului popoarelor în timpul Marelui Război pentru Apărarea Patriei, a declarat președintele rus Vladimir Putin la reuniunea Consiliului șefilor de stat al Comunității.
„Pentru noi toți este o prioritate păstrarea memoriei victoriei comune în Marele Război pentru Apărarea Patriei. Suntem recunoscători partenerilor din Comunitate pentru sprijinirea inițiativelor prezentate de Rusia pe platformele internaționale pentru a păstra adevărul istoric și a se opune justificării nazismului în oricare dintre manifestările sale. Sunt convins că este necesar să acționăm în continuare în mod solidar, apărând memoria eroismului popoarelor noastre, a sacrificiilor pe care le-am suferit cu toții și le-am așezat pe altarul victoriei asupra nazismului", a spus Putin.
Fluxul de știri
0
Mai întâi cele noiMai întâi cele vechi
loader
ÎN EMISIE
Заголовок открываемого материала