Продолжается реконструкция Большого Каменного моста - Sputnik Moldova, 1920
Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Moscova: Nu există niciun deadline de formare a unui guvern incluziv în Afganistan

© Sputnik / Алексей Куденко / Trecere la banca de fotografiiТретье заседание московского формата консультаций по Афганистану
Третье заседание московского формата консультаций по Афганистану - Sputnik Moldova, 1920, 20.10.2021
Urmăriți-ne pe
În cadrul reuniunii de la Moscova pe subiectul Afganistanului nu a fost stabilit niciun termen limită pentru formarea unui guvern afgan incluziv.
BUCUREȘTI, 20 oct – Sputnik. Nu există niciun termen limită pentru formarea de către talibani (mișcarea Taliban, organizație teroristă, interzisă în Rusia) a unui guvern incluziv, a declarat reprezentantul special al președintelui Rusiei, directorul celui de-al doilea departament Asia al Ministerului Afacerilor Externe al Rusiei, Zamir Kabulov.
“Nu există niciun deadline”, a declarat Kabulov, fiind întrebat dacă a fost stabilit un termen limită.
Miercuri, în capitala Rusiei se desfășoară o reuniune în “Formatul de la Moscova” dedicată crizei din Afganistan, la care au participat reprezentanții a zece state din regiune și o delegație a talibanilor.
Subiectele de bază ale reuniunii vor fi: situația politico-militară în Afganistan după preluarea puterii de către talibani, asistența umanitară și formarea unui guvern incluziv. La încheierea evenimentului de la Moscova urmează să fie adoptată o declarație comună.
 întrevederea dintre Putin și Biden la Geneva - Sputnik Moldova, 1920, 20.10.2021
Rusia
Peskov: O întrevedere Putin-Biden ar fi posibilă anul acesta
Fluxul de știri
0
Mai întâi cele noiMai întâi cele vechi
loader
ÎN EMISIE
Заголовок открываемого материала