Продолжается реконструкция Большого Каменного моста - Sputnik Moldova, 1920
Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Kremlinul a comentat sancțiunile impuse de SUA împotriva ”Nord Stream – 2”

© Sputnik / Дмитрий Лельчук / Trecere la banca de fotografiiConstrucâia gazoductului ”Nord Stream – 2”
Construcâia gazoductului ”Nord Stream – 2”  - Sputnik Moldova, 1920, 23.11.2021
Urmăriți-ne pe
Peskov a calificat sancțiunile americane împotriva ”Nord Stream – 2” drept ilegale și incorecte.
CHIȘINĂU, 23 nov – Sputnik. Sancțiunile privind ”Nord Stream – 2” sunt o continuare a limbajului sancțiunilor, la care Statele Unite nu vor să renunțe, Kremlinul are o atitudine extrem de negativă față de ele, acest lucru este ilegal și incorect, mai ales pe fundalul încercărilor de dezvoltare a relațiilor cu SUA, a declarat purtătorul de cuvânt al președintelui rus Dmitri Peskov.
"Sancțiunile cu privire la ”Nord Stream” sunt o continuare a acestui limbaj al sancțiunilor, la care Washingtonul nu renunță cu încăpăținare. Limbajul preferat al Washingtonului. Evident, este ceva față de care avem o atitudine extrem de negativă, am vorbit despre asta în repetate rânduri. Iarăși, considerăm aceasta ilegal, greșit, mai ales pe fundalul unor astfel de încercări încordate de a dezvolta dialogul pierdut anterior”, a afirmat Peskov.
Administrația SUA impune sancțiuni în privința a două nave și a unei companii care are legătură cu Rusia, implicate în realizarea proiectului gazoductului ”Nord Stream – 2”, a declarat anterior secretarul de stat Anthony Blinken.
Строительство газопровода Северный поток — 2 в городе Любмин в Германии - Sputnik Moldova, 1920, 18.11.2021
Editorialist
Europa a stopat Nord Stream–2 și prețurile au explodat
Fluxul de știri
0
Mai întâi cele noiMai întâi cele vechi
loader
ÎN EMISIE
Заголовок открываемого материала