Продолжается реконструкция Большого Каменного моста - Sputnik Moldova, 1920
Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Moscova a ocupat poziții de lider în ratingul european al „Orașelor viitorului”

© Sputnik / Alexander Vilf / Trecere la banca de fotografiiCentrul de afaceri din Moscova
Centrul de afaceri din Moscova  - Sputnik Moldova, 1920, 25.11.2021
Urmăriți-ne pe
Moscova a ocupat poziții de conducere într-un număr de categorii ale ratingului european „Orașe ale viitorului”.
CHIȘINĂU, 25 nov - Sputnik. Moscova a ocupat poziții de lider în mai multe categorii ale ratingului european „Orașele viitorului: Indexul ESG-Inovare”, care ia în considerare implicarea în soluționarea problemelor de mediu, sociale și de management, a declarat primarul Serghei Sobianin la VKontakte, fiind citat de RIA Novosti.
Potrivit acestuia, capitala rusă a devenit primul la categoria „Administrație publică” și a ocupat locurile secunde la categoriile „Capital social în domeniul ESG” și „Comunitatea antreprenorilor ESG”.
Potrivit rezultatelor unui studiu al centrului din München DEEP Ecosystems, Moscova a surclasat Parisul, Berlinul și Barcelona în clasamentul general, a adăugat Sobianin.
"Se observă că avem peste 130 de mii de companii de tehnologie, iar numărul organizațiilor orientate spre ESG este în continuă creștere. Vă mulțumim pentru evaluarea înaltă a muncii noastre", a spus primarul orașului Moscova.
Astfel de rezultate au devenit posibile deoarece orașul are condiții confortabile pentru crearea inovațiilor, introducerea lor în economie și utilizarea lor de către locuitori, a subliniat el.
Ambasada Republicii Moldova la Moscova - Sputnik Moldova, 1920, 23.11.2021
Moldova și Rusia
Cine va fi noul ambasador al Moldovei la Moscova – Iată ce spune Popescu
Fluxul de știri
0
Mai întâi cele noiMai întâi cele vechi
loader
ÎN EMISIE
Заголовок открываемого материала