19:55 23 Iunie 2021
În direct
  • EUR21.37
  • USD17.97
  • RUB0.25
  • RON4.34
  • UAH0.66
ALEGERI PARLAMENTARE 2021
Sa primesc un link scurt
Moldova: Alegeri parlamentare 2021 (63)
128520

Consiliul Politic Național al Partidului Acțiune și Solidaritate va prezenta în scurt timp un nou candidat pe lista pentru alegerile parlamentare anticipate.

CHIȘINĂU, 22 mai – Sputnik. După ce a rămas fără candidatul numărul 8 de pe lista pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie, Partidul Acțiune și Solidaritate va propune un nou nume. Deocamdată nu se cunoaște cine este, însă președintele PAS, Igor Grosu, a anunțat pe pagina sa de Facebook că după ședința Consiliul Politic Național al PAS, care va lua act de decizia Natei Albot de a se retrage de pe lista partidului, ”va prezenta modificările corespunzătoare la Comisia Electorală Centrală”.

„Regretăm foarte mult aceste atacuri asupra Natei Albot. Nata este o luptătoare, un om curajos. Cei care recurg la astfel de atacuri își arată slăbiciunea și frica. Anume cu mâinile lor a fost construit sistemul corupt și mafiot din țara noastră. Ei vor răspunde foarte curând în fața legii - în vremurile bune”, scrie Grosu pe pagina sa de Facebook.

De precizat, Nata Albot, care figura cu numărul 8 pe lista PAS pentru alegerile parlamentare anticipate a anunțat aseară că se retrage. Asta după ce în spațiul public a apărut o informație precum că ar fi fost implicată într-un dosar privind deținerea de droguri.

Aceasta susține că nu e consumatoare de droguri, iar pachetul de țigări, unde era și marijuana, „l-a luat din greșeală dintr-un local din Capitală.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Тема:
Moldova: Alegeri parlamentare 2021 (63)

Tematic

CEC a decis: Primele șase partide au fost înregistrate pentru participarea la alegeri
Tagurile:
PAS, Nata Albot, Alegeri

Știrile Zilei