17:50 29 Noiembrie 2020
În direct
  • EUR20.51
  • USD17.23
  • RUB0.23
  • RON4.21
  • UAH0.61
Alegeri prezidențiale în Moldova 2020
Sa primesc un link scurt
Alegeri prezidenţiale în Republica Moldova - 2020 (338)
96 0 0

Șeful statului a explicat de ce nu a participat până acum la dezbateri electorale și a precizat când va face acest lucru.

CHIȘINĂU, 29 oct – Sputnik. Candidatul la prezidențiale, actualul președinte  Igor Dodon a fost întrebat în cadrul tradiționalei emisiuni ”Igor Dodon răspunde” de ce nu participă la dezbateri electorale.

În răspunsul său, sefului statului a menționat că depinde ce se vrea de la aceste dezbateri, pentru că  unii candidați le confundă cu briefinguri de presă sau dezbateri pe rețelele de socializare. Dodon a declarat că este gata să discute cu orișicare dintre oponenții săi, dar să fie discuții despre proiectele de dezvoltare a Republicii Moldova, despre soluționarea unor probleme concrete, nu provocări la discuții sterile.

Dodon a spus că a preferat să discute cetățenii în teritoriu, în contextul în care cele mai multe formațiuni politice își întemeiază strategiile electorale exclusiv pe critica actualului președinte.

Totodată, el a menționat că, în cazul în care va fi al doilea tur de scrutin, va participa la dezbateri, însă la una, maximum două, ”să nu facem caravela pe la toate posturile de televiziune din Republica Moldova”.

”Facem două dezbateri, de exemplu joia, în prima săptămână și în a doua săptămână, și discutăm acolo toate problemele care sunt.  Pe o platformă neutră, la Televiziunea Națională de exemplu”.

Acum însă, până în ziua de duminică, Dodon a spus că nu vece niciun sens să meargă la dezbateri.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Тема:
Alegeri prezidenţiale în Republica Moldova - 2020 (338)

Tematic

Chicu: Ce se va întâmpla dacă nu vor vota 1/3 din alegători
Când va oferi CEC informații despre rezultatul alegerilor
Tagurile:
dezbateri electorale, turul doi, alegeri prezidențiale, Dodon

Știrile Zilei