16:02 28 Noiembrie 2020
În direct
  • EUR20.51
  • USD17.23
  • RUB0.23
  • RON4.21
  • UAH0.61
Alegeri prezidențiale în Moldova 2020
Sa primesc un link scurt
Alegeri prezidenţiale în Republica Moldova - 2020 (338)
8120

Anul acesta, observatorii internaționali din partea Consiliului Adunării Interparlamentare (CAI) a CSI au monitorizat campaniile electorale parlamentele din Azerbaidjan, Tadjikistan și Serbia.

CHIȘINĂU, 31 oct - Sputnik. CEC a găzduit o întâlnire a observatorilor la alegerile prezidențiale din cadrul CAI a CSI cu președintele CEC, Dorin Cimil.

Din componența grupului de observatori fac parte deputați - reprezentanți ai celor mai înalte organe legislative ale statelor membre ale Adunării interparlamentare CSI, precum și angajați și experți ai Institutului internațional pentru monitorizarea dezvoltării democrației, parlamentarismului și respectării drepturilor electorale ale cetățenilor.

În acest an, observatorii internaționali din cadrul CAI a CSI au monitorizat campaniile electorale parlamentele din Azerbaidjan, Tadjikistan și Serbia.

În total, CEC a acreditat 1.884 de observatori naționali și 309 de observatori internaționali să respecte alegerile prezidențiale din Republica Moldova din 1 noiembrie.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Тема:
Alegeri prezidenţiale în Republica Moldova - 2020 (338)

Tematic

Alegeri prezidențiale: Câți alegători sunt așteptați la urne
Alegeri locale odată cu cele prezidențiale – iată unde
Tagurile:
Alegeri prezidenţiale, CSI

Știrile Zilei