10:31 13 Aprilie 2021
În direct
  • EUR21.32
  • USD17.90
  • RUB0.23
  • RON4.33
  • UAH0.64
Cultură
Sa primesc un link scurt
119 0 0

Noua compoziție „The Life Beyond” a fost înregistrată de Lidia Isac în duet cu interpretul italian Daniele Guastella. Isac afirmă că la crearea piesei a muncit o echipă internațională impunătoare.

CHIȘINĂU, 30 nov — Sputnik. Interpreta din Moldova Lidia Isac, participantă la concursul Eurovision-2016, a înregistrat o nouă melodie care a intrat în top-20 al preselecției din Elveția  pentru Eurovision-2017. Însăși artista a comunicat acest lucru pe pagina sa de Facebook.

În anul trecut Isac a reprezentat Republica Moldova la Eurovision-2016 cu melodia „Falling Stars" avându-l ca partener de scenă pe dansatorul moldovean Iuri Rîbak, cunoscut datorită participării sale la proiectul TV „Танцы на ТНТ".

Noua compoziție „The Life Beyond" a fost înregistrată de Lidia Isac în duet cu interpretul italian Daniele Guastella. Isac afirmă că la crearea piesei a muncit o echipă internațională impunătoare.

„Vă prezentăm noua noastră melodie asupra căreia a muncit o echipă internațională impunătoare. Profesioniști din Moldova, Elveția, Italia, Ucraina au participat la crearea acestei melodii. Suntem siguri că muzica nu cunoaște hotare!", a notat pe pagina sa Lidiei Isac.

„The Life Beyond" („Viața dincolo de limite") este interpretată în două limbi: engleză și italiană.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Tematic

Ucraina ar putea rămâne fără "Eurovision"
Pe cine recomandă Kirkorov la Eurovision din partea Moldovei
S-a decis unde va avea loc „Eurovision – 2017”
Tagurile:
echipă de specialiști, interpretă, melodie, Eurovision-2017, Daniele Guastella, Lidia Isac, Elveția

Știrile Zilei