02:15 08 Iulie 2020
În direct
  • EUR19.53
  • USD17.32
  • RUB0.24
  • RON4.04
  • UAH0.64
Cultură
Sa primesc un link scurt
71440

Corina Țepeș și-a lansat primul album de muzică populară "Inimă, tu inimă..." alături de moldovenii din Canada care au participat la Festivalul vinului de casă ”Polobocul de Aur”

CHIȘINĂU, 21 feb — Sputnik. Corina Țepeș și-a lansat la Toronto noul său album "Inimă, tu inimă…" oferindu-le o frumoasă surpriză moldovenilor din Canada prezenți la cea de-a 11-a ediție a Festivalului vinului de casă ”Polobocul de Aur”.

Solicitată de Sputnik Moldova, Corina Țepeș a povestit despre emoțiile pe care le-a trăit la evenimentul din Toronto.

”Am rămas impresionată de ambiția moldovenilor de peste ocean de a organiza un asemenea festival. Nu e doar un concert, dar și un concurs al vinificatorilor. Festivalul adună și meșteri populari unde este organizată o expoziție cu vânzare a bijuteriilor, iilor și icoanelor. Sunetul, luminile, regia, totul a fost organizat la cel mai înalt nivel. Iar ideea de a face lansarea albumului meu la festival a venit chiar din partea organizatorilor”, a declarat Corina Țepeș.

La acest festival, unde sute de moldoveni își aduc produsele lor, interpreta Corina Țepeș și-a lansat primul album de muzică populară, realizat în colaborare cu Orchestra Națională ”Lăutarii” condusă de maestrul Nicolae Botgros, album la care au muncit doi ani de zile.

Cele 14 melodii au fost scrise împreună cu Nelu Țepeș, fratele Corinei, Gheorghe Banariuc și Costi Burlacu. Textele aparțin Mariei Stoianov, Radmilei Popovici si Marianei Honceru. Două dintre piese sunt cântate în duet cu Costi Burlacu.

Festivalul Vinului în Canada a fost inaugurat de familia Bodișteanu în anul 2007 și în fiecare an devine tot mai popular.

Organizatorii au mulțumit tuturor celor implicați la buna organizare a Festivalului.

”Nu în ultimul rând, mulțumim Maestrului Mihai Ciobanu și îndrăgiților interpreți Corina Țepeș și Costi Burlacu care au acceptat invitația noastră și au făcut evenimentul sa fie unul de mare success”, a scris Lilia Desanu pe pagina sa de Facebook.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Tematic

Imagini fierbinți cu Cezara în noul său videoclip
Slavici și Yulia, cei ce cântă cu mare pasiune la Moscova, București și Chișinău
Tagurile:
vin de casă, Polobocul de aur, Corina Țepeș, Costi Burlacu, Toronto, Canada


Știrile Zilei