11:55 21 Octombrie 2018
În direct
  • EUR19.55
  • USD16.97
  • RUB0.26
  • RON4.19
  • UAH0.61
Alexandru Arșinel

Alexandru Arșinel, despre moartea Cristinei Stamate: Nu mai rezistăm

© Photo: Teatrul de Revista ”Constantin Tanase”
Cultură
Sa primesc un link scurt
20210

Celebra actriță Cristina Stamate, care juca de aproape 50 de ani la Teatrul de Revistă, s-a stins din viață luni dimineața la spitalul Floreasca

CHIȘINĂU, 27 nov — Sputnik. Actorul Alexandru Arșinel, solicitat de Agerpres, a declarat după vestea tristă despre moartea actriței Cristina Stamate că „e prea mult” ce se întâmplă, după ce la sfârșitul săptămânii trecut România și-a luat rămas bun de le celebra Stela Popescu.

"Nu știu ce forță aveți, impactul pe care trebuie să-l aibă presa, dar aș vrea să vă adresați celui de sus să se oprească. Nu mai rezistăm. E prea mult. Cristina a fost o actriță excepțională de revistă. De un temperament fantastic, de o corectitudine și o colegialitate cum rar se găsesc. Era oricând dispusă să sară în ajutor, oricând dispusă să renunțe ea în favoarea cuiva. O fată extrem, extrem de generoasă și un mare talent, bineînțeles", a spus Alexandru Arșinel pentru Agerpres.

Cristina Stamate era internată de săptămâna trecută la Spitalul Floreasca pentru investigații, după ce s-a simțit rău. Actrița a murit luni dimineață, la vârsta de 71 de ani.

Tematic

Mesajul sfâșietor al fiicei Stelei Popescu, scris pe coroana de flori
Stela Popescu va fi înmormântată cu onoruri militare
Mirabela Dauer, mesaj cutremurător pentru Stela Popescu
Tagurile:
nu mai rezistam, moarte, teatru, Cristina Stamate, Alexandru Arsinel, Romania
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei