22:08 20 Iulie 2019
În direct
  • EUR19.75
  • USD17.62
  • RUB0.28
  • RON4.17
  • UAH0.68
Dan Bălan

Povestea "Dragostea din tei" continuă: Iată ce piesă a lansat Dan Bălan

© Sputnik / Екатерина Чеснокова
Cultură
Sa primesc un link scurt
183120

Interpretul din Republica Moldova Dan Bălan a lansat astăzi piesa "Numa numa 2". Noua producție muzicală este o continuare a piese "Dragostea din tei".

CHIȘINĂU, 12 sept — Sputnik, D. C. Interpretul moldovean Dan Bălan continuă povestea „Dragostea din tei" de unul singur. Acesta a lansat astăzi piesa „Numa numa 2". Videoclipul a fost filmat în Africa, iar protagoniștii sunt copiii de culoare care se distrează pe ritmurile melodiei. Producția muzicală a reușit să adune în doar câteva minute peste 3 000 de vizualizări. 

Piesa "Dragostea din tei" a avut un succes răsunător atât pe piața muzicală din țara noastră, cât și pe cea internațională.
Este unul dintre cele mai cunoscute hit-uri mondiale care s-a situat pe primul loc în topurile din peste 30 de țări.

Dan Bălan este interpret, compozitor și producător. Este primul și singurul compozitor din Republica Moldova care a fost nominalizat la premiul Grammy, cel mai important și prestigios premiu din industria muzicală mondială.

În primăvara acestui an, Dan Bălan a lansat piesa „Allegro Ventigo", care în numai cinci luni a adunat peste 38 de milioane de vizualizări pe YouTube si încă mai poate fi auzită și astăzi la cele mai importante posturi de radio și televiziune muzicale din țară.

Tematic

Exclusiv: Cerințele Ludmilei Balan față de nora sa, viitoarea soție a lui Dan Balan
Dan Balan a lansat în Chișinău o rețea fast food
Dan Balan le-a făcut admiratoarelor sale o surpriză de proporții
Tagurile:
povestea, numa numa 2, continua, "Dragostea din tei", Dan Bălan, Moldova


Știrile Zilei