02:35 09 Decembrie 2019
În direct
  • EUR19.33
  • USD17.43
  • RUB0.27
  • RON4.04
  • UAH0.73
3 SUD EST

3 Sud Est topesc inimile îndrăgostiților cu un nou hit, regizat de un moldovean

© Photo : Facebook / 3 SUD EST
Cultură
Sa primesc un link scurt
33812

Băieții de la 3 Sud Est au lansat piesa „Focul”, o baladă de dragoste ce îți va atinge cele mai sensibile coarde ale sufletului.

CHIȘINĂU, 31 ian – Sputnik. După ce au lansat hituri precum „Stele”, „Cine ești?” și „Dansăm în ploaie”, 3 Sud Est își surprinde fanii cu cel mai nou videoclip despre dragoste și pasiune, care poate deveni noul hit al tuturor îndrăgostiților!

Piesa „Focul” a fost compusă de Laurențiu Duță, Viorel Sipoș și Mihai Budeanu, iar videoclipul a fost regizat de către talentatul Iura Luncașu, născut în Republica Moldova, dar care în anul 1990 s-a mutat în România, unde își desfășoară activitatea de regizor, actor, producător de film și televiziune.

„Noul nostru single FOCUL e aici ca o declarație de dragoste pentru sufletul pereche. Sperăm că am reușit să vă transmitem emoția acestui cântec”, au scris pe pagina oficială de Facebook băieții din 3 Sud Est.

Ascultă piesa și vezi care-i versul tău preferat:

3 Sud Est este o formație  de muzică pop și dance, formată în anul 1997. După un deceniu de activitate, formația s-a desființat în anul 2008, reunindu-se oficial pe 28 februarie 2014 odată cu lansarea unui nou single – ”Emoții”. 

Autor: Valeria Fortuna

Tematic

Natalia Proca a dezvăluit câți bani investesc interpreții autohtoni pentru a lansa o piesă
Cleopatra Stratan lansează piesă după piesă: De această dată îi spune iubitului adio
Tagurile:
versuri, pasiune, dragoste, videoclip, lansare, piesă


Știrile Zilei