17:16 11 Decembrie 2019
În direct
  • EUR19.23
  • USD17.35
  • RUB0.27
  • RON4.02
  • UAH0.74
Stela Botez

Moldoveanca Stela Botez, extraordinară în noul ei videoclip

© Sputnik /
Cultură
Sa primesc un link scurt
447 0 0

Frumoasa și talentata moldoveancă Stela Botez, cunoscută și ca ”fata cu cobza”, a lansat recent videoclipul unei piese extraordinare.

În ajunul Zilei Îndrăgostiților, Stela Botez vine să ne încânte inimile cu o piesă de dragoste. Culeasă din folclor, melodia ”Te duci bade l-altă fată” este tocmai potrivită în luna dragostei. Deși e o piesă tristă, mesajul profund îi va face pe îndrăgostiți să se gândească mai mult la relațiile bazate pe încredere reciprocă și dragoste sinceră. 

În mod sigur, multe femei se vor regăsi în piesa interpretată de ”fata cu cobza”, Stela Botez.

La doar câteva ore după ce a postat videoclipul pe rețele de socializare, internauții au și scris că ”au vărsat câte o lacrimă”, ”piesa e una tristă, dar cu un mesaj profund” și, sigur, au apreciat vocea inconfundabilă a interpretei.

Stela Botez este cunoscută și pentru faptul că e pasionată de tot ce este tradițional. Costumul popular îl poartă, dar și îl promovează cu drag pe pagina ei online fiipopular.com. Îi urăm mult succes și așteptăm următoarea piesă.
Fii cu ochii pe sputnik.md! În fiecare zi, caută pe site, cele mai frumoase istorii de succes ale moldovenilor talentați. 

Tematic

De ce muzica folcorică ar putea să dispară?
Muzica - sursa nelimitată de fericire pentru interpretul Sergiu Moșneagu
Cuplul de artiști care demonstrează că muzica unește destine
Tagurile:
fete, videoclip, extraordinară, Moldoveanca, popular, stela botez


Știrile Zilei