10:31 15 Noiembrie 2019
În direct
  • EUR19.32
  • USD17.58
  • RUB0.27
  • RON4.05
  • UAH0.73
Concursul internațional Slaveanskii Bazar

Reprezentanta Moldovei la Slaveanskii Bazar, despre atmosferă și concurenți

© Sputnik / Виктор Толочко
Cultură
Sa primesc un link scurt
239 0 0

Lidia Isac, concurenta care ne reprezintă la Slaveanskii Bazar, va interpreta două piese de rezistență în cadrul competiției.

CHIȘINĂU, 12 iul – Sputnik. Interpreta din Moldova Lidia Isac participă pentru prima dată la Concursul Internațional de muzică ușoară Slaveanskii Bazar. Ea va intra în scenă cu numărul 10, informează corespondentul Sputnik.

Lidia a apreciat atmosfera de la competiție drept una prietenească. Totodată, ea și-a exprimat îndoiala că va mai participa la alte festivaluri muzicale internaționale, precizând că în ultimul timp a lucrat mult în studio la noile ei piese.

Prima seară competițională din cadrul celei de a 28-a ediții a concursului va avea loc sâmbătă, 13 iulie, cu începere de la ora 22:00, ora locală.

Rugată de corespondentul Sputnik să ofere un Top 5 personal al celor mai puternici concurenți la Slaveanskii Bazar, Lidia Isac i-a numit pe Adiihan Makin din Kazahstan, Gheorghii Putcaradze din Georgia, Paulina din Lituania, Monica Manucearova din Armenia, dar și-a rezervat și sie un loc în acest top

În prima seară a concursului, Lidia Isac va interpreta piesa ”Tî otpusti” din repertoriul Tinei Karol, iar duminică seara va ieși în scenă cu piesa ”When er were young” din repertoriul lui Adele. Amintim că exact cu această piesă Lidia Isac a întors toate cele patru scaune ale juraților la ”Vocea României”.

Tematic

Interviu exclusiv cu Lidia Isac, la lansarea primului său album
Tagurile:
Lidia Isac, interpreta, Slaveanskii Bazar


Știrile Zilei