22:15 14 August 2020
În direct
  • EUR19.79
  • USD16.71
  • RUB0.23
  • RON4.09
  • UAH0.61
Economie
Sa primesc un link scurt
138 0 0

Directorul ANRE a comentat decizia Judecătoriei Chișinău de a suspenda ordinul de majorare a prețurilor plafon la carburanți.

CHIȘINĂU, 13 iun — Sputnik. Directorul Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică, Tudor Copaci, susține că se va conforma deciziei magistraților de a suspenda ordinul de majorare a prețurilor plafon la benzină și motorină, însă consideră că ANRE a stabilit legal prețurile.

Șeful ANRE, Tudor Copaci, a declarat pentru Radio Chișinău că nu vrea să comenteze această decizie și nici de ce Ministerul Economiei și Infrastructurii a invocat necesitatea consultărilor publice în vederea stabilirii prețurilor plafon la benzină și motorină.

„Decizia va fi executată și nu pot s-o comentez. Noi ne facem datoria în baza metodologiilor legale, fără abateri de la lege și considerăm că o facem corect, dar deciziile instanțelor nu pot fi comentate. Ele trebuie să fie executate", a declarat directorul ANRE, Tudor Copaci.

Menționăm că, Judecătoria Chișinău a anulat ordinul emis ieri de către Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică privind majorarea prețurilor plafon la carburanți în urma unei sesizări parvenite din partea Ministerului Economiei și Infrastructurii.

 

Tematic

Surpriză neplăcută pentru șoferi: ANRE majorează din nou tarifele la carburanţi
Bombă: Ministerul Economiei dă în judecată ANRE pentru majorarea prețului la carburanți
Tagurile:
instanta, carburanti, comentariu, decizie, tarife, director, judecatorie, ANRE


Știrile Zilei