00:18 20 Aprilie 2019
În direct
  • EUR20.15
  • USD17.91
  • RUB0.28
  • RON4.23
  • UAH0.67
business

Întâlnire de gradul zero la Chișinău, discuțiile vizează banii și afacerile

CC0 / Pixabay / rawpixel
Economie
Sa primesc un link scurt
12510

Cea de-a cincea ediție „Moldova Business Week” va reuni peste 1000 de participanți. Evenimentul se va desfășura la Chișinău, în perioada 27-29 noiembrie.

CHIȘINĂU, 26 nov – Sputnik. Cel mai important eveniment economic al anului „Moldova Business Week 2018” se va desfășura la Chișinău, în perioada 27-29 noiembrie. 

Premierul Pavel Filip a solicitat asigurarea bunei organizări a evenimentului care vine să promoveze imaginea țării pe plan internațional și să deschidă calea pentru noi inițiative. În acest context, premierul a subliniat importanța participării companiilor străine și atragerea celor, care sunt în căutarea oportunităților de extindere în țara noastră.

Cea de-a cincea ediție „Moldova Business Week” va reuni peste 1000 de participanți – parteneri de dezvoltare internaționali, reprezentanți ai instituţiilor statului, oameni de afaceri din Republica Moldova, precum și companii străine  din circa 53 de state.

Moldova Business Week este un eveniment organizat anual pentru promovarea imaginii țării în vederea atragerii investițiilor, intensificarea dialogului dintre sectorul public și privat, sporirea competitivității companiilor autohtone pentru diversificarea și sporirea capacităților de export.

Tematic

Vrei să deschizi o afacere? Vezi cum poți primi bani pentru dezvoltarea unui business
Federația Rusă a reacționat la neacceptarea businessmanilor ruși la forumul de la Davos
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei