17:58 19 August 2019
În direct
  • EUR19.44
  • USD17.55
  • RUB0.27
  • RON4.11
  • UAH0.70
Gaz

Președintele Dodon anunță gaze naturale mai ieftine: Iată în ce condiții

© Sputnik / Евгений Панасенко
Economie
Sa primesc un link scurt
Relațiile moldo-ruse - o nouă etapă (29)
42221

În cadrul ”liniei directe” de comunicare cu cetățenii, președintele Igor Dodon a explicat în ce caz ar putea beneficia moldovenii de un preț mai mic la gazele naturale rusești.

CHIȘINĂU, 5 feb - Sputnik. Moldovenii ar putea beneficia de prețuri mai mici la gaz în cazul în care viitoarea majoritate parlamentară ar ratifica un acord de aderare la Comunitatea Economică Eurasiatică. Președintele Dodon a abordat acest subiect în cadrul vizitei sale recente la Moscova. Dodon a făcut această declarație în cadrul ”liniei directe” de comunicare cu cetățenii.

”Pentru țările membre ale Comunității Economice Eurasiatice (CEEA) sunt alte prețuri pentru livrarea gazelor. Sper că dubă alegeri, când va fi o altă majoritate parlamentară, s-ar putea că vom ratifica, eu voi insista asupra acestei înțelegeri cu CEEA, și atunci va apărea oportunitatea de a beneficia de gaze la un preț mai mic. Am discutat și acest lucru”, a subliniat Dodon.

Totodată, șeful statului s-a arătat convins că Rusia este gata să ofere sprijin Republicii Moldova pe mai multe domenii.

Urmăriți Sputnik Moldova pe rețeaua de socializare OK>>>

Тема:
Relațiile moldo-ruse - o nouă etapă (29)

Tematic

De ce Moldova nu va primi gaz din România
Gaburici spune ce preț trebuie să plătească moldovenii pentru consumul de gaz
Tagurile:
in ce conditii, ieftin, gaze naturale, Dodon


Știrile Zilei