08:02 24 Martie 2019
În direct
  • EUR19.65
  • USD17.25
  • RUB0.27
  • RON4.13
  • UAH0.63
Opel Astra

Opel anunță că revine pe piața rusească

Photo : EPA
Economie
Sa primesc un link scurt
79 0 0

Gigantul franțuzesc Peugeot-Citroen (PSA Group), care deține și concernul german Opel, a decis să reia vânzările de mașini Opel pe piața din Federația Rusă.

CHIȘINĂU, 26 feb - Sputnik. Anunțul a fost făcut de către șeful administrației PSA Carlos Tavares, în cadrul prezentării rezultatelor financiare ale grupului pentru anul financiar 2018 și în cadrul celei de-a doua etape a planului Push to Pass 2019-2021.

"Decizia de a reveni pe piața rusească este o parte a aceste strategii, care este îndreptată la dezvoltarea brandului Opel în Europa, dar și pe piețele mondiale", afirmă administrația grupului într-un comunicat de presă, fiind citată de către RIA Novosti.

Administrarea companiei consideră că revenirea pe piața Rusiei îi va permite să-și extindă prezența pe piețele Eurasiatice, să-și extindă ofertele pentru clienții vechi, dar și să-și facă clienți noi.

Amintim că anul trecut Opel a intrat pe piața ucraineană. Pornind de la acest fapt, PSA preconizează să-și tripleze vânzările în regiune până în 2021, a declarat un oficial din conducerea grupului.

Tematic

Statistica vânzărilor de automobile noi în primul trimestru 2018: Ce preferă moldovenii
Incredibil: Lada se regăsește în Top-ul celor mai bine vândute mărci auto din lume
Tagurile:
piata auto, piata, revine, piața rusească, Opel
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei