00:28 21 Mai 2019
În direct
  • EUR20.01
  • USD17.94
  • RUB0.28
  • RON4.21
  • UAH0.68
Autostradă

Bomba zilei: Autostradă în Republica Moldova? – Iată ce declară un ministru român

© Photo: Facebook / Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere
Economie
Sa primesc un link scurt
82120

Ministerul româna al Transporturilor a făcut astăzi o promisiune din care reiese că Republica Moldova va fi conectată la autostrada Unirii, care leagă vestul de estul României. Declarația a fost făcută în capitala istorică a Moldovei – Iași.

CHIȘINĂU, 20 apr – Sputnik, S.P. Presa de peste Prut scrie că ministrul român al Transporturilor, Răzvan Cuc, a declarat, astăzi, la Iaşi, că în aproape trei săptămâni va fi refăcut studiul de fezabilitate pentru Autostrada Unirii, care face conexiunea dintre estul de vestul României. 

Mai mult, el a prezentat etapele construirii acesteia.

"15 mai - cele două tronsoane Târgu Mureş-Ditrău-Târgu Neamţ pentru desemnarea câștigătorilor pentru revizuirea studiului de fezabilitate. 15 mai - domnul Ion Ghizdeanu, preşedintele Directiei Generale de Analize şi Prognoze Globale, Finaciare, şi-a luat angajamentul să lanseze procedura pentru tronsonul Tg Neamţ-Iaşi. Iar până pe 30 iunie lansăm proiectare şi execuţie pentru tronsonul de autostradă Iaşi-Ungheni, inclusiv podul peste Prut", a anunţat Răzvan Cuc, în discursul susţinut la conferinţa PSD Iaşi, fiind citat de agerpres.ro.

Ministrul Răzvan Cuc se află la Iaşi pentru a lua parte la conferinţa pentru alegerea liderului filialei judeţene a PSD. La eveniment este prezent liderul social-democrat Liviu Dragnea, precum şi premierul Viorica Dăncilă, secretarul general al partidului, Codrin Ştefănescu, dar şi de miniştrii Daniel Suciu, Eugen Teodorovici, Răzvan Cuc, Marius Budăi, Alexandru Petrescu.

Tagurile:
român, ministru, Moldova, anunt bomba, bomba, autostrada, Unire, unire
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei