14:31 21 Februarie 2020
În direct
  • EUR19.19
  • USD17.77
  • RUB0.28
  • RON4.01
  • UAH0.73
Economie
Sa primesc un link scurt
101 0 0

Autoritatea Aeronautică Civilă are un nou șef. Ministrul Economiei, Anatol Usatîi, l-a numit pe Eugen Coștei în funcția de director al instituției.

CHIȘINĂU, 13 dec - Sputnik. Ministrul Economiei și Infrastructurii, Anatol Usatîi, l-a fost numit, pe Eugen Coștei în funcția de director al Autorității Aeronautice Civile.

Noul director a fost selectat în urma unui concurs organizat de Ministerul Economiei și Infrastructurii la care au mai participat alți cincisprezece pretendenți. 

Eugen Coștei în calitate de expert în legislația aeriană a participat în Proiectul TCB a Organizației Aviației Civile Internaționale (OACI) în Kazakhstan, de asemenea a absolvit cu succes mai multe cursuri în cadrul Singapore Aviation Academy, JAA Training Organisation, ICAO și are o vastă experiență profesională în domeniul aviației civile, anunță serviciul de presă al instituției. Acesta a fost anterior director la Euro Aviation Consulting Team LTD, TANDEM AERO și director-adjunct MoldATSA (2008-2009).

Eugen Coștei a mai activat în cadrul Autorității Aeronautice Civile, deținând consecutiv funcția de specialist principal în Direcția Relații Externe, șef al Direcției Relații Internaționale și consilier al directorului Autorității Aeronautice Civile.

Tematic

Ce se va întâmpla cu Air Moldova și Aeroportul din Chișinău: Declarația premierului
”Air Moldova”, datorii enorme față de stat: Proprietarii nu și-au respectat angajamentele


Știrile Zilei