13:19 07 Aprilie 2020
În direct
  • EUR20.13
  • USD18.64
  • RUB0.24
  • RON4.17
  • UAH0.68
Economie
Sa primesc un link scurt
Expoziția ”Fabricat în Moldova” – o șansă pentru producătorii moldoveni (17)
397 0 0

Camera de Comerț și Industrie a anunțat când va fi lansată oficial cea de-a XIX-a ediții a Expoziției Naționale ”Fabricat în Moldova” 2020.

CHIȘINĂU, 28 ian – Sputnik. Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova anunță că mâine va avea loc deschiderea oficială a ediției a XIX-a a Expoziției Naționale ”Fabricat în Moldova” 2020.

Ceremonia se va desfășura în data de 29 ianuarie 2020, la ora 11:00, în Pavilionul nr. 2 al C.I.E ”MOLDEXPO”, mun. Chișinău, str. Ghioceilor, 1.

La eveniment vor participa președintele Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, Sergiu Harea; premierul Ion Chicu; șeful Delegației Uniunii Europene în Republica Moldova, Peter Michalko; membri ai Guvernului; secretari de stat; ambasadori acreditați în Moldova; peste 150 de membri ai delegațiilor din 15 țări.

La expoziție, care se va desfășura în perioada 29 ianuarie- 02 februarie 2020, vor participa 460 de agenți economici din diferite domenii ale economiei naționale: industria alimentară, ramura vitivinicolă, industria mobilei, industria ușoară, utilaje, tehnică și aparataje, instituții de cercetări științifice, meșteri populari. Anul acesta, companiile certificate eco își vor expune produsele în spațiile special amenajate.

Expoziția va fi amplasată sectorial și în funcție de profilul de activitate, în pavilionul central, pavilioanele 2 și 3, după cum urmează:

  • Pavilionul Central - întreprinderi din sectorul agroindustrial, agricol, produse alimentare și băuturi, standuri colective ale consiliilor raionale;
  • Pavilionul Nr.2 - întreprinderi industriale, producători de mobilă;
  • Pavilionul Nr.3 - companii prestatoare de servicii, instituții de învățământ, organizații non-guvernamentale, dar și meșteșugari;
  • Zona expozițională deschisă - corturi pentru comerț cu produse apicole, agricole, catering, etc.

Ca și în edițiile anterioare, expoziția va găzdui un program amplu de activități,  în cadrul cărora vor fi abordate subiecte de o mare actualitate atât pentru consumatori, cât și pentru producători. În acest sens vor fi organizate diverse mese rotunde, forumuri prezentări de companii și produse, seminare, conferințe pe teme de interes în sfera cooperării comercial-economice, precum și Forumul Internațional de Afaceri “Moldova 2020 – conturarea viitoarei cooperări internaționale de afaceri”.

Secția Relații cu Publicul a Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova precizează într-un comunicat de presă: ”Conceptul evenimentului urmărește unificarea forțelor reprezentanților administrației publice, comunității de afaceri și organizațiilor obștești în vederea susținerii fabricării produselor autohtone, punerii în evidență a nivelului de competitivitate a acestora și majorării cererii de consum a produselor naționale. Pe parcursul anilor, “FABRICAT ÎN MOLDOVA” a devenit o platformă de creare a condițiilor favorabile pentru susținerea producătorului autohton și de promovare a imaginii Republicii Moldova.”

Lansarea Expoziției Naționale ”Fabricat în Moldova” 2020 – Programul evenimentelor
© Photo : Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova
Lansarea Expoziției Naționale ”Fabricat în Moldova” 2020 – Programul evenimentelor

Expoziția națională ”Fabricat în Moldova” 2020 este organizată de Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, sub patronajul Guvernului Republicii Moldova, în parteneriat cu Agenția de Investiții și Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii (ODIMM).

Тема:
Expoziția ”Fabricat în Moldova” – o șansă pentru producătorii moldoveni (17)
Tagurile:
Expoziția „Fabricat în Moldova, Expoziție, Fabricat în Moldova


Știrile Zilei