19 materiale

Economie

Urmăriți portalul Sputnik Moldova nostru de știri pentru a fi la curent cu tendințele, fenomenele și fluctuațiile din economia Republicii Moldova
Bалютный курс - Sputnik Moldova
Cât costă euro și dolarul la sfârșit de săptămână Leul moldovenesc se depreciază în raport cu unele valutele de referință. Iată care sunt cotațiile oficiale anunțate de Banca Națională a Moldovei pentru ziua de 30 iulie.
07:00
123
Curs valutar - Sputnik Moldova
Cât costă euro și dolarul astăzi: Cursul valutar BNM Leul moldovenesc prinde la puteri și se apreciază în raport cu toate valutele de referință. Iată care sunt cotațiile oficiale anunțate de Banca Națională a Moldovei pentru ziua de 29 iulie.
Ieri, 07:00
380
Заправка автомобиля на автозаправочной станции - Sputnik Moldova
A crescut iarăși prețul la benzină: Iată cât costă astăzi Prețul la combustibil continuă să crească în unele rețele de benzinării. Un operator local a majorat prețul la benzină.
28 Iulie, 10:55
550
2
Газовая плита  - Sputnik Moldova
Ne așteaptă noi scumpiri: Când ar urma să crească prețul la gazele naturale În scurt timp ne putem aștepta la o majorarea a prețurilor la gazele naturale. Despre acest lucru a anunțat directorul general al MoldovaGaz, Vadim Ceban.
28 Iulie, 10:29
202
1
Валюта - Sputnik Moldova
Valutele străine se ieftinesc: Cât vor costa astăzi euro și dolarul Leul moldovenesc se apreciază față de toate valutele de referință, informează Banca Națională a Moldovei.
28 Iulie, 06:30
254
24 Iulie, 12:29
4693
Încă de materiale
Fluxul de știri
0
Mai întâi cele noiMai întâi cele vechi
loader
ÎN EMISIE
Заголовок открываемого материала