07:09 11 Iulie 2020
În direct
  • EUR19.46
  • USD17.19
  • RUB0.24
  • RON4.02
  • UAH0.64
Emisiuni
Sa primesc un link scurt
109 0 0

Debutantul selecționatei Moldovei la fotbal, Constantin Sandu, legitimat la formația Speranța Nisporeni și ofițerul de presă al Federației Moldovenești de Fotbal, Victor Daghi, au făcut o analiză a rezultatelor înregistrate de tricolori în campania preliminară pentru Euro 2020.

Invitații emisiuni au împărtășit emoțiile din vestiarul echipei naționale și au oferit mai multe explicații de ce nu a fost posibilă o calificare în etapa superioară a competiției.

"Sincer să fiu, consider că Moldova nu joacă plictisitor. Noi depunem efort maxim, iar colegii și-au dorit enorm victoria în meciul cu Luxemburg. Pentru mine echipa națională este mai presus deorice", a declarat Constantin Sandu. 

Victor Daghi a făcut o serie de dezvăluiri despre viitorul lui Alexandru Gațcan și motivele pentru care acesta s-a restras la națională. Acesta nu a exclus și varianta ca el să revină la selecționată. 

"Reprezentantul FMF consideră că Moldova are viitor și că mulți fotbaliști ar putea înlocui unii veterani. M-a mirat gestul plăcut făcut de Vitalie Damașcan când și-a cerut scuze față de coechipieri după ce a ratat impardonabil în partida cu San Marino și a complicat viața tricolorilor într-o partidă disputată. Dacă ar fi fost indiferent nu ar fi făcut acest gest" a coinchis Victor Daghi.

Tematic

De ce Naționala Moldovei nu reușește să înregistreze rezultate mari în Liga Națiunilor


Știrile Zilei