11:49 03 Aprilie 2020
În direct
  • EUR20.12
  • USD18.43
  • RUB0.23
  • RON4.17
  • UAH0.67
Sănătate
Sa primesc un link scurt
Coronavirusul, știri de ultima oră (379)
2529420

A fost înregistrat primul caz de coronavirus în România. El a fost anunțat în direct, la B1 TV, de Dumitru Coarnă, președintele sindicatului polițiștilor.

BUCUREȘTI, 24 feb - Sputnik, Marius Holdean. "Am primit acum un mesaj că ar fi primul caz confirmat de coronavirus în România. Cică este la Spitalul Victor Babeș, o doamnă doctor a sunat la familia ei să-i avertizeze", a declarat Coarnă.

Chiar dacă românul care lucra la un hotel din Italia și care a fost suspectat de infectare s-a dovedit a fi sănătos, în schimb sunt doi cetățeni români, membri ai echipajului navei de croazieră Diamond Princess, care au fost infectat cu noul tip de coronavirus.

La bordul navei au fost confirmate peste 620 de cazuri de contaminare cu noul tip de coronavirus.

”Ambasada României la Tokyo a fost notificată de către MAE nipon cu privire la confirmarea unui al doilea caz de infectare cu coronavirus a unui cetățean român, membru al echipajului de pe vasul de croazieră Diamond Princess. Misiunea diplomatică este în contact cu cetățeanul român care a fost transferat la o unitate medicală din Tokyo, care a transmis misiunii diplomatice în cursul zilei de astăzi, 19 februarie, că se simte bine și nu manifestă simptome”, a anunțat MAE în urmă cu patru zile.

În același timp, președintele român Klaus Iohannis neagă că în România ar fi fost înregistrat primul caz de coronavirus.

Тема:
Coronavirusul, știri de ultima oră (379)
Tagurile:
Moldova, caz, primul, coronavirus


Știrile Zilei