19:28 30 Septembrie 2020
În direct
  • EUR19.83
  • USD16.96
  • RUB0.21
  • RON4.07
  • UAH0.60
Sănătate
Sa primesc un link scurt
76 0 0

Doctorul în științe medicale Alexey Kovalkov a povestit despre produse periculoase pentru slăbit. Persoanele care doresc să piardă din greutate de multe ori nu iau în considerare un factor.

CHIȘINĂU, 17 sept - Sputnik. Nutriționistul și doctorul în științe medicale Alexey Kovalkov a povestit despre produse pentru slăbit care sunt periculoase pentru sănătate.

El a menționat că persoanele care doresc să piardă din greutate de multe ori nu iau în considerare un factor atât de important ca indicele insulinemic. Specialistul a explicat că nivelurile sanguine ridicate în mod constant provoacă sau exacerbează creșterea în greutate, iar rezistența crescută la insulină este primul pas către diabet.

"Alimentele proteice (în special lactatele și leguminoasele) declanșează, de asemenea, o creștere a insulinei! Dar alimentele bogate în grăsimi, precum măsline și unt, slănină, brânză sau arahide, dimpotrivă, nu au provocat o eliberare rapidă a acestui hormon", a scris Kovalkov pe canalul sau de Instagram.

El a mai adăugat că consumul de alimente cu un indice insulinemic ridicat la cină blochează activitatea hormonului care arde grăsimile în timpul somnului.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Tematic

Dulciuri recomandate în dieta de slăbit
Tagurile:
slăbit, periculoase, produse

Știrile Zilei