10:28 07 Martie 2021
În direct
  • EUR21.15
  • USD17.58
  • RUB0.24
  • RON4.33
  • UAH0.63
Sănătate
Sa primesc un link scurt
229 0 0

Potrivit specialiștilor, produsele lactate, carnea și peștele ar trebui să fie conținute în mod constant în dieta umană, deoarece acoperă nevoia de proteine.

BUCUREȘTI, 6 nov - Sputnik. Produsele lactate, carnea și peștele ar trebui să fie consumate în mod constant în dietă, deoarece acoperă nevoia de proteine, iar cârnații și micii conțin până la 30% grăsimi, spune nutriționistul șef al Ministerului Sănătății din Rusia, directorul științific al Centrului Federal de Cercetare pentru Nutriție, Biotehnologie și Siguranță, academicianul RAS Victor Tutelyan.

"Ei bine, o săptămână. Trebuie să obținem, în general, 100 de grame de proteine. De unde le obținem nu este atât de important pentru noi. Care este sursa de proteine: carna, peștele, laptele, produsele lactate, ouăle. Iată principalele surse de proteine. Ar trebui să fie mereu în dieta noastră ", a spus el într-o conferință de presă, răspunzând la întrebarea despre cantitatea de carne care trebuie consumată pe săptămână.

Tutelian a explicat că, atunci când mâncăm carne sub formă de cârnați, trebuie să înțelegem că acesta conține până la 30% grăsime și o mâncăm fără să o observăm.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Tematic

Alertă: pesticid interzis, detectat în aceste alimente
Tagurile:
dietă, alimente

Știrile Zilei