04:23 26 Ianuarie 2021
În direct
  • EUR21.22
  • USD17.46
  • RUB0.23
  • RON4.35
  • UAH0.62
Sănătate
Sa primesc un link scurt
Coronavirusul, știri de ultima oră (1249)
27 0 0

Numărul țărilor care sunt interesate de achiziționarea vaccinului rusesc ”Sputnik V” este în creștere, printre acestea fiind și Afganistanul.

CHIȘINĂU, 13 ian – Sputnik. Companiile afgane negociază cu partenerii ruși condițiile și cantitatea posibilelor livr[ri ale vaccinului rusesc împotriva coronavirusului ”Sputnik V”, a declarat Zamir Kabulov, directorul celui de-al doilea departament din Asia al Ministerului rus de Externe, într-un interviu acordat agenției RIA Novosti.

”Operatorii economici afgani sunt, de asemenea, interesați de ”Sputnikul” rus. În prezent, aceștia negociază cu autoritățile relevante condițiile specifice și cantitatea posibilă a livrărilor”, a spus Kabulov.

Anterior, fondul pentru Investiții Directe al Rusiei (RFPI) și guvernul Serbiei au convenit asupra livrării în țară a 2 milioane de doze a vaccinului „Sputnik V”. Vaccinul pentru livrarea în Serbia va fi produs de partenerii internaționali ai RFPI în India, China, Coreea de Sud și alte state”, au menționat producătorii.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Тема:
Coronavirusul, știri de ultima oră (1249)

Tematic

Serbia așteaptă jumătate de milion de doze Sputnik V pentru vaccinarea în masă
Bloomberg, despre avantajele vaccinului rusesc Sputnik V
Tagurile:
Rusia, Afganistan, Vaccinul Sputnik V

Știrile Zilei