20:21 23 Iunie 2021
În direct
  • EUR21.37
  • USD17.97
  • RUB0.25
  • RON4.34
  • UAH0.66
Sănătate
Sa primesc un link scurt
209211

Comisia Raională Extraordinară de Sănătate Publică Drochia a instituit alerta COD ROȘU în localitățile acestei unități administrative, după e a constat că situația pandemică s-a agravat considerabil în ultima perioadă.

CHIȘINĂU, 9 mart – Sputnik. Comisia Raională Extraordinară de Sănătate Publică Drochia a aplicat restricții pentru perioada 10-24 martie 2021.

Între acestea sunt și interzicerea aflării în afara domiciliului și în spațiile publice fără stringentă necesitate in intervalul de la ora 22:00 seara până la ora 7:00 dimineața. Totodată, se interzice aflarea în locurile publice deschise în grupuri mai mari de 3 persoane, excepție făcând membrii de familie.

Comisia a decis formarea a trei echipe mobile, în cadrul căreia vor intra și reprezentanții Inspectoratului de Poliție Drochia, care vor controla cum sunt respectate restricțiile impuse.

Aceste trei echipe mobile ar urma să meargă, în special, în localitățile care înregistrează un număr mare de cazuri de COVID-19. Este vorba de orașul Drochia, dar și de satele: Miciurin, Țarigrad, Pelinia, Șuri și Chetrosu.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Tagurile:
Restricții, stare, Asediu, Drochia, lockdown

Știrile Zilei