02:08 27 Ianuarie 2020
În direct
  • EUR19.57
  • USD17.73
  • RUB0.29
  • RON4.09
  • UAH0.73
Accidente
Sa primesc un link scurt
7002

Doi tineri infractori au spart un automobil de model BMW, pe strada Sciusev din Chișinău, chiar dacă în apropiere se afla un echipaj al poliției de patrulare.

CHIȘINĂU, 21 feb — Sputnik. Doi locuitori ai Capitalei, cu vârstele de 22 ani şi 23 ani, au fost încătuşaţi de către un echipaj mobil al Batalionului Reacţionare Operativă din cadrul Direcţiei de Poliţie a municipiului Chişinău, în momentul în care au deteriorat geamul lateral al unui BMW X3 şi au sustras bunuri materiale.

Bani
© Sputnik / Evghenii Panasenco

Toate s-au întâmplat luni, în jurul orei 14.00, când un echipaj 902 patrula pe strada Sciusev 117, unde a observat indivizii suspecţi lângă automobil. Aceştia imediat au fost reţinuţi de poliţişti, care au solicitat grupa operativă din cadrul Inspectoratului de Poliție al sectorului Buiucani pentru documentarea tuturor circumstanțelor. Proprietarul automobilului s-a dovedit a fi o femeie în vârstă de 32 ani.

În cadrul cercetărilor desfășurate la fața locului, polițiștii au constatat că bănuiții au sustras din automobil geanta victimei, în care se aflau bani în sumă de 1 800 lei şi un telefon mobil de model Samsung S7.

Făptașii au fost escortați la Inspectorat pentru audieri şi au fost cercetaţi penal pentru furt. Ei riscă o amendă în mărime de la 27 000 de lei până la 47 000 de lei sau închisoare de la 2 la 5 ani.

 

 

Totodată ofițerii de investigații au inițiat cercetări în vederea stabilirii complicității acestora în alte cazuri.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Tematic

Atenție la hoții de buzunare: locurile unde aceștia acționează cel mai des
În ce troleibuze din Chișinău acționează hoții de buzunare
Tagurile:
BMW X3, Samsung S7, 902, hoți, spargere, Direcţia de Poliţie a municipiului Chişinău, Batalionul de Reacţionare Operativă, Buiucani, Sciusev, Chișinău


Știrile Zilei