04:23 22 Iunie 2018
În direct
  • EUR19.53
  • USD16.92
  • RUB0.27
  • RON4.18
  • UAH0.64
Un microbus a intrat în mulțime în timpul protestelor

Incident în timpul protestelor: Un microbuz a intrat în mulțime la Telecentru

© Photo : politia.md
Incidente
Sa primesc un link scurt
118220

Oamenii legii au oferit detalii cu referire la incidentul din timpul protestului din preajma televiziunii publice Moldova 1

CHIȘINĂU, 17 sept — Sputnik. În timpul protestelor din preajma televiziunii publice Moldova 1, oamenii legii au fost nevoiți să intervină pentru a nu pune în pericol vița și sănătatea celor prezenți la protest.

Potrivit Poliției, un bărbat aflat la volanul unui microbuz de model Mercedes a intrat în mulţime şi s-a deplasat în direcţia cordonului viu de poliţişti, punând în pericol viaţa şi sănătatea celor prezenţi la protest. Bărbatul a reușit să fugă de la fața locului. Ulterior și proprietarul automobilului, un bărbat de 43 de ani din raionul Hâncești, a încercat să fugă de la fața locului, deplasându-se pe contrasens cu mijlocul de transport, unde a fost oprit de agenții de patrulare și escortat la Inspectorat pentru documentare. 

Poliția precizează că au fost demarate acțiuni de identificarea şi localizarea a şoferului care a intrat cu microbuzul în mulțime, iar pe acest caz a fost iniţiată o cauză penală. Microbuzul va fi ridicat în calitate de corp delict conform procedurii.

Tagurile:
Telecentru, a intrat in multime, un microbus, Moldova
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei