05:22 22 Octombrie 2018
În direct
  • EUR19.47
  • USD16.99
  • RUB0.26
  • RON4.17
  • UAH0.60
Incendiu, imagine de arhivă

Zeci de oameni evacuați din cauza unui incendiu: 7 persoane intoxicate cu fum

© Photo: dse.md
Accidente
Sa primesc un link scurt
18120

Două echipaje de pompieri au intervenit în noaptea de sâmbătă spre duminică, pentru a lichida un incendiu care a izbucnit într-un cămin din orașul Florești. Șapte persoane au avut de suferit.

CHIȘINĂU, 12 nov — Sputnik. În noaptea de sâmbătă spre duminică, 80 de persoane au fost evacuate dintr-un cămin din orașul Florești. Pompierii au fost alertați la ora 03:42 de minute fiind anunțați despre izbucnirea unu incendiu la primul etaj al scării centrale a blocului de pe str. Mihai Viteazul nr.11.

A fost nevoie de intervenția a două echipaje de pompieri, care au evacuat oamenii și au lichidat incendiul.

Conform primelor informații, focul a mistuit o suprafață de 4 metri pătrați de gunoi de la parter, iar fumul toxic a pătruns în interiorul clădirii.

Din cauza intoxicării cu monoxid de carbon, șapte persoane, dintre care trei copii, au avut nevoie de îngrijiri medicale. Oamenii au fost internați în spitalul raional.

Potrivit Serviciului, viața acestora este în afara oricărui pericol. Toate circumstanțele și cauza producerii incendiului urmează să fie stabilite de specialiști Inspectoratului General pentru Situații de Urgență al MAI.

 

Tematic

Dezastru la Compania StarNet. Un incendiu a mistuit cabluri şi echipamente
(VIDEO) La un pas de explozie: Incendiu în municipiul Chișinău
(VIDEO) Incendiu devastator la ieșirea din orașul Ialoveni
Tagurile:
foto, monoxid de carbon, intoxicati cu fum, zeci de persoane evacuate, incendiu, Serviciul Protecție Civile și Situațiilor Excepționale, Floresti
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei