03:52 14 Decembrie 2018
În direct
  • EUR19.65
  • USD17.27
  • RUB0.26
  • RON4.22
  • UAH0.62
Pușcă, imagine de arhivă

Tragedie la Sângerei: Un bărbat a fost împușcat din imprudență de prietenul său

CC0 / Pixabay / sluehr3g
Accidente
Sa primesc un link scurt
43420

Tragedia s-a produs în dimineața zilei de sâmbătă într-o pădure din satul Nicolaevca, raionul Sângerei

CHIȘINĂU, 13 ian — Sputnik. Un bărbăat din satul Nicolaevca, raionul Sângerei și-a pierdut viața în timpul unei vânători de fazani, după ce a fost împușcat din imprudență de un alt vânătorю

Potrivit șefului Direcției Generale Securitate Publică a IGP, Marin Maxian, totul s-a întâmplat după ce grupul alcătuit din patru vânători din localitatea Nicolaevca au decis să plece acasă.

”Cazul a avut loc la orele 10:25, în momentul când vânîătorii au decis să încheie vânătoarea. În momentul când se pregăteau să urce în unitatea de transport pentru a se deplasa spre domiciliu, un vânător, care urma și el să urce în automobi, din neatenție, cureaua armei s-a agățat de o piesă  a automobilului, la căderea și lovirea acesteia de pământ s-a produs tragerea, astfel a fost rănit vânătorul care se afla în interiorul automobilului”, a declarat Maxian.

Oamenii legii au precizat că ei dețineau legal armele de vânătoare de mai mult de zece ani și aveau și actele necesare și fișa de recoltare care le permitea participarea la vânătoare.

Tematic

Întâmplare sau premeditare? Un bărbat a fost împuşcat în cap la vânătoare
Dramă la vânătoare în varianta ucraineană. Similitudini cu cea din Moldova
Tagurile:
si-a pierdut viata, un barbat, vanatoare, padure, tragedie, Marin Maxian, Sangerei
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei