09:56 21 Octombrie 2018
În direct
  • EUR19.55
  • USD16.97
  • RUB0.26
  • RON4.19
  • UAH0.61
Accident, foto de arhivă

Trei moldoveni au decedați într-un grav accident produs în Rusia: Detalii

© Sputnik / Vladimir Polusatov
Accidente
Sa primesc un link scurt
63520

Trei cetățeni moldoveni și-au pierdut viața în teribilul accident produs acum două zile în regiunea Kaluga din Rusia

CHIȘINĂU, 30 ian — Sputnik. Ofițeri din cadrul Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI vor pleca astăzi în Federația Rusă pentru a aduce acasă cadavrele cetățenilor moldoveni morți în urma unui grav accident de circulație.

Totodată, angajații Inspectoratului vor monitoriza starea conducătorului auto, cetățean al Republicii Moldova, care a suferit traumatisme grave și vor organiza transportarea lui în țară.

Potrivit datelor Ministerului Situații Excepționale al Federației Ruse, pe data de 28 ianuarie, la ora 23.34, a fost recepționată informația privind producerea unui accident rutier în regiunea Kaluga, raionul Meșciovsk, pe drumul M-3 km 234, cu implicare unor cetățeni ai Republicii Moldova. În urma ciocnirii a două autoturisme, de model Volkswagen Golf și Volkswagen Pasat, au decedat teri cetățeni ai Republicii Moldova. Este vorba de doi bărbați în vârstă de 37 și 28 de ani și o femeie în vârstă de 31 de ani. Conducătorul auto al autovehiculului Volkswagen Golf, cetățean al Republicii Moldova în vârstă de 34 de ani, a suferit mai multe traumatisme, fiind internat în spital. Alte patru persoane, cetățeni străini, s-au ales cu diverse traumatisme, fiind internați la spitalul raional din orașul Suhinici.

Angajații IGSU care se vor deplasa astăzi în Rusia vor monitoriza starea conducătorului auto care a suferit traumatisme și vor organiza transportarea acestuia în Republica Moldova pentru îngrijiri medicale ulterioare. Mai mult, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență va organiza toate procedurile de rigoare pentru a repatria victimele, fiind în contact permanent cu autoritățile Federației Ruse.

Tematic

(FOTO) Accident de groază! Patru angajați ai Poștei Moldovei au decedat
Accident grav în Ungheni: O persoană și-a pierdut viața
Accident teribil în Chișinău. Un tânăr a murit, patru persoane au fost rănite
Tagurile:
conducator auto, transportati acasa, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, cetateni moldoveni, decedat, accident, Rusia
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei