01:13 17 Noiembrie 2018
În direct
  • EUR19.31
  • USD17.07
  • RUB0.26
  • RON4.14
  • UAH0.61
Ambulanță

Accident rutier, soldat cu focuri de armă și decesul unui om

© Sputnik / Павел Лисицын
Accidente
Sa primesc un link scurt
72210

Un caz cumplit a avut loc la Bender, o persoană fiind rănită mortal. Oamenii legii l-au reținut pe infractor, investigațiile sunt în desfășurare.

TIRASPOL, 14 feb — Sputnik, Irina Leahova. Un locuitor al orașului Bender și-a ”marcat” împlinirea a 65 de ani cu un atac sângeros, trăgând focuri de armă în cartierul Borisovka, a comunicat serviciul de presă al MAI din Transnistria. Bărbatul a comis un accident rutier pe strada Pionierilor, după care a fugit de la fața locului.

„Deplasându-se aproximativ 200 de metri, făptașul s-a oprit atunci când a observat niște trecători care, se presupune, s-au oferit să-l ajute. Însă între bărbați s-a iscat brusc un conflict. Pentru a-și susține punctul de vedere, bărbatul de 65 de ani a pus în aplicare arma cu pompă, împușcându-l pe unul dintre bărbați (ulterior, acesta a murit la spital)", a explicat instituția într-un comunicat.

Poliția a fost alertată marți, în jurul orei șapte seara. Sosind la fața locului, angajații serviciului de pază au dat de un bărbat înarmat. Încercând să se ascundă, suspectul a început să tragă în oamenii legii, baricadându-se apoi într-o încăpere de la demisolul unui bloc.

Pe strada Răscoalei de la Bender au fost trimise echipaje ale miliției și grupul operativ de investigare. Pentru a evita apariția unor noi victime, teritoriul a fost izolat, iar transportul — redirecționat. Infractorul nu a reacționat la somațiile de a se preda.

„La fața locului a sosit o subdiviziune specială a MAI, iar ministrul de interne, Ruslan Mova, a purtat personal tratative cu răufăcătorul. Peste două ore a fost luată decizia de a-l captura pe infractorului înarmat. Operațiunea specială s-a încheiat cu succes. Nimeni nu a avut de suferit", mai menționează serviciul de presă.

A doborât un semafor. Cum s-a întâmplat accidentul de la Botanica>>>

Infractorul a fost dus la Direcția Afaceri Interne a orașului Bender pentru a depune mărturii.

Ancheta urmează să stabilească motivul comportamentului neadecvat al bărbatului chiar în ziua sa de naștere.

Tematic

Greșeala care l-a costat viața: Imagini terifiante de la accidentul din Strășeni
(VIDEO) Accident grav în raionul Ialoveni: Şoferul unui microbuz a murit pe loc
Un șofer din Moldova a provocat un accident mortal în România
Tagurile:
victimă, focuri de armă, accident rutier, Bender, Transnistria
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei