14:01 05 August 2020
În direct
  • EUR19.59
  • USD16.64
  • RUB0.23
  • RON4.05
  • UAH0.60
Accidente
Sa primesc un link scurt
22510

Oamenii legii spun că șoferul și fiica acestuia au rămas în viață doar datorită faptului că aveau cuplate centurile de siguranță.

CHIȘINĂU, 16 feb — Sputnik. Un grav accident rutier a avut loc în apropiere de localitatea Recea din raionul Strășeni, în urma căruia două persoane s-au ales cu traumatisme și au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Potrivit Poliției, șoferul mașinii a pierdut controlul volanului, a derapat de pe carosabil și a ajuns cu mașina în câmp. În automobil se afla un bărbat și fiica acestuia.

La locul accidentului au intervenit șeful adjunct al IGP Gheorghe Cavcaliuc și șeful Direcției Securitate Publică a IGP, Marin Maxian, care în acel moment se deplasau la Fălești ca să promoveze campania împotriva accidentelor rutiere. Polițiștii le-au acordat primul ajutor și au chemat ambulanța. Victimele au rămas în viață doar pentru că aveau cuplate centurile de siguranță.

Accident teribil la Telenești: Două persoane și-au pierdut viața>>

Din declarațiile colegilor noștri, șoferul mașinii a pierdut controlul volanului, a derapat de pe carosabil și a ajuns cu mașina în câmp. Colegii noștri au solicitat ajutorul medicilor de pe ambulanță, iar între timp chiar ei le-au acordat primul ajutor. În mașină se aflau două persoane — tata și fiica acestuia, care au rămas în viață DOAR pentru că aveau cuplate centurile de siguranță.

Tematic

Accident groaznic, provocat de un moldovean în România: Șapte persoane rănite
Accident teribil la Telenești: Două persoane și-au pierdut viața
Accident rutier, soldat cu focuri de armă și decesul unui om
(VIDEO) Accident grav în raionul Ialoveni: Şoferul unui microbuz a murit pe loc
Tagurile:
centura de siguranta, rasturnat, la un pas de tragedie, automobil, accident, Straseni


Știrile Zilei