09:39 24 Februarie 2020
În direct
  • EUR19.26
  • USD17.83
  • RUB0.28
  • RON4.01
  • UAH0.73
Accidente
Sa primesc un link scurt
500310

Deși stratul de zăpadă depus pe șosele a fost foarte mic și pe alocuri nici nu s-a menținut mai mult de câteva ore, oricum a fost suficient ca să provoace un șir de accidente rutiere. Într-un caz din Capitală, doi șoferi care și-au tamponat mașinile una în alta s-au luat și la bătaie.

CHIȘINĂU, 17 nov – Sputnik. Astăzi dimineața un echipaj de Patrulare, care se afla la menținerea ordinii publice și siguranței traficului rutier pe șoseaua Hâncești–Chișinău, a observat un automobil de model Hyundai ce a derapat de pe carosabil din cauza condițiilor meteo. Șoferul s-a dovedit a fi un bărbat în vârstă de 51 de ani și avea în mașină ca pasageri 4 copii minori cu vârstele cuprinse între 8 și 12 ani.

Acesta a comunicat inspectorilor de patrulare că el este antrenorul de lupte libere a copiilor și mergeau la o competiție. În urma accidentului, nimeni nu a avut de suferit.

Angajații Inspectoratului Național de Patrulare au intervenit pentru a-l ajuta pe șofer, au chemat un evacuator pentru a transporta mașina, totodată au oprit un microbuz pentru ca tinerii sportivi să ajungă în siguranță la competiții.

Un alt accident a avut loc, tot în dimineața zilei de astăzi, pe strada Calea Orheiului din Capitală. Două automobile s-au tamponat puternic. După care, șoferii au coborât din mașini și s-au luat la harță acuzându-se reciproc.

Din cauza acestui accident, în zonă s-au format ambuteiaje şi se circulă cu mare dificultate.

Inspectoratul Naţional de Patrulare, informează că pe parcursul a 24 de ore din cauza condițiilor meteo au avut loc 12 accidente rutiere, soldate cu 13 persoane traumatizate. Dar, foarte important, nicio persoană nu a decedat.

Tematic

Grav accident rutier cu implicarea unui camion de mare tonaj - Video
Tagurile:
patrulare, Victime, Accident, zapada, politia


Știrile Zilei